Syn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Yani anlamıyorum dakka 1 gol 1 daha kayıt olmadan adamı hasta edecekler.Şimdi 2 eylüldeki kurumsal toefl sınavı var hazırlık atlama sınavı için ama ben daha önceden toefl vermistim hazırlıgı atlamak icin.Neyse ben sanıyorum kayıt yaptırırken aha bu diploma böle hazırlıgı atlıcam gibilerinden düsünürken bana dedikleri şey ultra sacma geldi."Önce Bilmerki arayın,onnar size bi saat vercek o saatte Amerika'yı arayın ben toefl diplomamı aldm Koç Ünisine gönderilmesini istiyorum hebele hödö." gibilerinden bi espri yapmam lazımmış sanki Stanfordda master yapacaz hey Allahım.Daha önce bu tip bi prosedürler karşılaşan varsa bana nasıl yaptığını yazarsa güzel olur.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Da normal istemeleri. Yani Türkçenden anladığım -çok karışık yazmışsın- kadarıyla, senden TOEFL Skorunu Koç'a yollamanı istiyorlar.Bilmerk'e gidip TOEFL skorumu Koç'a yollamak istiyorum diyorsun, yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 evet abi yanlış bişi yoki ortada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 evet gayet normal, cunku elindeki student copy senin offical degil, okula yollatman gerekiyo amerikadan her universite uygular bu proseduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Napalım artık bilmerkten ya da işyerinden ararım evden uluslararası arayamıyorum. @Prawler:O an için hızlı yazmışım sorry =) noktalama işareti kıtlığı vardırda bende =) Amerikayı arıcam amerika koçu arıcak yani inanmıolarmış bana =( [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:12 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Ya işte sonradan yollamak 14 mü 17 dolar mı ne. Bilmerk'e gidip söylesen yardımcı olurlar. Onlar fakslıyor diye biliyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yok telefonla amerikayı arıyosun santralden kredi kartı girerek fln yollayın diyosun ve koç univ'nin sayısal kod'unu giriyosun falan... ben yaptım ordan biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Ha iyiymiş o zaman. E bi zahmet yollat madem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 sakın koç univ.'nin kodunu almadan arama ama... bir de 2 hafta falan sürüyo, okul başlayana kadar gitmezse hazırlıkta başlatmıyolar korkma... gelir gelir merak etme diyo onlar da normal başlatıyolar.. 3 sene önce öyleydi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar