heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 nasıl oynanır bu test serverında nasıl kayıt yaptırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Aşşadaki topic e neden yazmadın bu sorunu? Gir wow un sitesine. Sol taraftaki listeden account başlığı içindeki test realm copy> copy your character i seç Ve işlemere devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 krakterini kopyalıyacaksın ilk olarak bir test serverına sonra client ı yukliceksin giriceksin oynıcaksın. http://www.wow-europe.com/en/ptr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 tşk ederim arkadaşlar yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ya beyler ben client yükledim de client diye bi patch yüklüyo sonrasında napacam:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Patch yüklüyosa patchİ yüklemesini bekliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hacı yükledim de client i bana msn den birisi atabilirmi yaf :S uğraşmiim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Msnden ne uğraşıyosun. Bırak indirsin :) iki dakkalık işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar