Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Solenlerin orda para kasarken Queen'lerden birinden bir quest aldım ve bitirdiğim zaman karşılık olarak bana bir miktar gold'un yanı sıra, "a bag of sending (8 charges)" ve "10 powder of translocation" diye bişiler verdi. Bunun yanı sıra questi yaparken ayrıca solenlerden "a crystal ball of pet summoning" ve "a bracelet of bindig" diye bişilerde çıktı.... Bunlar nedir? Ne işe yararlar? Bir bilgisi olupta beni aydınlatmayı düşünen var mı :P [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:02 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ]
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Bag of sending cursed olmayan eşyaları bankana yolluyor Powder of translocation bag of sending, bracelet of binding ve crystall ball of summoningi şarj etmek için kullanılıyor Bracelet of binding başka bir bracelet of bindinge bağlıysa ve iki braceleti iki farklı oyuncu giyiyorsa, bunlardan herhangi birine çift tıklandığında diğer oyuncuyu yanına getirebiliyorsun. Crystall ball of summoning tamerler için, şarj edildikten sonra çift tıklarsan bonded olmuş bir hayvanını yanına getiriyorsun. Bozuk türkçem için affedin lol
Öne çıkan mesajlar