jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 eski ctprofiles gibi bir site mevcut mu bilen var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 wow.allakhazam.com sitesinede profile upload edebiliyosun [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:51 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 fakat profili editleyebiliyormusun, sanmıyorum =p aradığı şeyi aşağı yukarı tahmin edebiliyorum ama bende bilmiyorum var mı, cidden iyi olurdu. böyle gearı test edip ne kadar hangi stattan oluyor falan bakmak. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 şimdi www.curse.com wowequip wow equip ( de olabilir ) search et, makinaya kur. (üşendim link için ) kendin edit edebiliyorsun. çok eski bir addon. program olarak makinende kalıyor. aç edit'le, update vs. www.wowequip.com ( aylardır coming soon bu arada ) olarak çıkmıştı başta, aynı ctprofiles gibi siteden yayın yapıyordu,sonra program olarak devam ettiler. gayet başarılı. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:09 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:09 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:10 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Exceed eyvallah. ama wow olmayan makınadada calısır mı acaba onu merak edıyorum. hanı ct profiles de editliyip durumları görebiliyodukya ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 evet çalışıyor. mantık olarak ctprofiles gibi. oluşturduğun profil'i dosya olarakta save de edebiliyorsun. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:55 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 armory.wow-europe.com :) Profil sitesi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ama armory'de ayrıntılı arama yok, var mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 var tabiki Oradan Karakter aratırsan adamın herseyini goruyorsun lifetime rankı ne herşeyi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ayrıntılı arama diyorum yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Orada olan bilgilerin hepsi zaten ctprofilde olan bilgileri herşey var adamın itemleri resistleri statları hatta aradıgında cok fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Armory birden fazla gear'ın aynı anda kaydına izin vermiyo bu yüzden özellikle tanklar için çok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yav arkadaslar ctprofiles neydi :D uzerınıze ıtem koyup enchant ve gem takıyordunuz. yanı oyundakı profılesını lınklemıyorsunuz.kendınız yaratıyorsunuz sıfırdan. ındırdıgım program cok yardımcı oldu tesekkurler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 benim ayrıntılı aramadan bahsettiğim arama kısımlarına fitre koymak. yani shaman olsun, level 70 olsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar