attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 arkadaşlar öncelikle bi özel üniversitenin burslu bölümüne yerleştiğimi belirteyim. üniversite de başarı destek bursu adı altında bir burs bağlayacak sanırım. bunun dışında belediye bursu, başbakanlık bursu olaylarını merak ediyorum. özel okulda olmam bir engelmi? veya birçok burs almam bazı aldıklarımın kesilmesine sebep olurmu? ayrıca başbakanlık ve belediye olaylarına nasıl başvuracağız nasıl bağlanacak? yardımlarınız için teşekkürler
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ben vereyim kanka sana burs. orçun baba bursu
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hesap no mu pmden attım tşk sçs +rep asdfasdfasd
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Şimdi belediye nin kaymakamlığın falan bursları var.Gidip binalarına form falan dolduruyorsun.Aynı zamanda bazıları için internetten de başvuru oluyor.Başbakanlık bursu durumu pek iyi olmayan kişilere veriliyor.Aylık 150 ytl ama okuldaki başarın düştüğü zaman kesilebiliyo.Burslu olmana rağmen özel okul bi handikap oluyo olabılır senın ıcın bı fıkrım yok.başbakanlık sanırım 1 eylülde başlıyordu.diğer kaymakamlık belediye de yakın tarihlerde sitelerine bi gir araştır kaçırma tarihlerini :) bir kaç yerden burs lan insanlar biliyorum çevremde.başbakanlık+kaymakamlık vs.. olabiliyo.ama okulun verdiği bursta belki başka yerlerden burs alınmaması durumunda gibi bi şart olabilir iyice araştır derim.
Öne çıkan mesajlar