Ceronibo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Potansiyelin minimumunu kullanmış olmanın hafif hayıflanmasıyla diyebilirim ki; Kesinlikle yetinme,"off dağıttım bu denemeyi,hedefim şuydu ben çoktan yaptım onu,artık tempoyu düşüreyim" deme.Beklediğinden düşük yaptığın zaman fazla üzülmemen gerektiği gibi,yükseldiğin zaman da fazla şımarma. Ayrıca kişisel fikrimce kendine asla değişmez,yüzde yüz sabit hedefler koyma."Ben mutlaka İstanbul Hukuka girmeliyim." veya "Boğaziçi olmazsa seneye girerim.".Çünkü öyle olmuyor.Fazla şartlanırsan olmadığı taktirde "İdeallerim vardı ulaaa" diye kısa süreliğine hayatı kendine zindan edebilme durumuyla karşılaşma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yazdıklarınızı yeni okuma imkanım oldu. hepinize çok teşekkürler,gerçekten tüm samimiyetinizle değinmişsiniz konuya:) hepsini aklımın bir köşesine not ettim,umarım seneye bu zamanlar kazandığımı haber veren bi topic açarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar