hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 15 gönüllü 3 haftaliğina kendilerini gönüllü olarak bir hapisaneye kapatiyorlar , bi kısmı gardiyan kalanlari da mahkum oluyor ve psikologlar gözetiminde deneye tabi tutuluyorlar .. gardiyanalr daha iyi yemek , içicek şartalr vs.. sahipken mahkumlar ekmek suya talim edio gibiler ... gardiyanalr mahkumlara istediklerini yapmakta özgürler. ayrica bildiim kadari ile çok süske yapmiş bir filmide var daha önce yapilmiş ve insanlarin birbirine girdiği almanyada yillar once yapilmiş orginal deneyi içeren ... extra info için : http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=das+experiment[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 cok iyi bir film kesinlikle kacirmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 film mi gerçek mi anlamadım das experiment ile bağlantı kurdum direk hehe çok ilginç bişey[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 filimi de var... şu anda perşembe gelceleri de bbcprime da programi var bbg gibin . de adamlar ciddi ciddi birbirlerini sinir edip ezmeye çalişiolar ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ben zaten das experiment zannettim ne bbc ne oluo demeye basladım valla..Bole ozenti seyler izlemeyin arkadaslar alın das experiment ı 77 Tarek i izleyin derim...HEEHHE[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 süper filmdir cine-5 defalarca verdi 2 kere izledim .. insan psikolojisini müthiş inceleyen nadir filmlerden biri o yüzden dikkatimi cezbetmiştir başrolde fatih akın'ın "temmuzda"sında da oynayan moritz bleibtreu oynamakta[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Yalnız arkadaş filmden bahsetmiyo. film gerçekten güzeldi ayrı..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 haa pardon ben o noktayı atlamışım =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar