Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unutamıyorum ='/

Overseer

Öne çıkan mesajlar

ben de yer yer o kadar gereksiz seyleri bile hatirliyorum ki takinti derecesinde, insanlar sasiriyor artik.

dil ögrenirken cok isime yaradi ama bu, fransizca ögretmenim az met etmedi. siniftaki insan evlatlarini, 8 senedir ders almalarina ragmen, 1 senede gecmistim. ya da almanca sinavlarinda, almanlari gecmek gibi. (bu daha cok ilgi alani ile alakali ama olsun) (abv, havan batsin mahmut)

hmfs. dogru yerlerde kullandin mi yarari oluyor yani.

ha bazen de cok saskin oluyorum, dün ne yaptigimi hatirlayamayacak dereceye geliyorum. bu da kafamda kismen cok sey oldugundan, bazi düsüncelerle fazla mesgul oldugumdan ileri gelebiliyor.

yalniz patide mesaj okurken bile, okudugum ya da dikkat ettigim sacma sapan seyler aklimda kaliyor. sonra bunu o kisiye söyleme zaafinda bulundugum zaman ''oha'' gibi bir tepkiyle karsilasmisligim cok olmustur:P
komik aslinda, sacma sapan hatirlamamam gereken seyleri hatirliyorum bazen, ama lazim olan seyleri unutabiliyorum ayni zamanda.
edik: typo yaptigimi hatirladim!

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 18:44 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bir de asmis insanlar var ki, onlarinki biraz otizm'e kaciyor artik.
belgesel izlemistim otistik insanlar hakkinda, ablamin tekinin hafizasi cok iyiydi.
karsisina otuz insani oturtturdular, daha önce hic görmedigi, tanimadigi insanlar.
hepsi birer kere isimlerini söylediler sirayla, ardindan kadin hepsinin isimlerini saymisti. hic takilmadan-etmeden.
ayri bir konu bu tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durum benim de başıma geliyor.. Gereksiz şeyleri bir anda hatırlamak bazen güzel bazen de kötü durumlara yol açabiliyor..

Örneğin yanımdan geçen kişinin kokusunun eski sevgilimi hatırlatması.. Bunun dışında doğum günü, telefonu, adresini unutmamak (simdi bile sayarım).. Başka insanların mimikleri, isimleri, yüzleri.. film izlerken bir replikten direk o anı yeniden yaşamak (dejavu çok yaşarım mesela) insanların söyledikleri kötü sözleri, iyi sözleri.. hatta ses tonunu bile unutamamak..

Güzel durumu ise hiçbirsey unutmayıp karşındakini dumur etmek, adres ararken bir gittigim yere bir daha gidebilmek (gece gündüz farketmez) hatta dönebilmek.. Yolda giderken kodluyorum sanırım.. :D (ah bir de derslerde işe yarasa) daha sayamadığım birçok şey..

Böyle angarya durumlar işte.. Sonumun ne olacağını bilmiyorum.. Hoşlanmadığım durumlar olsa da hoşuma giden tarafı çok :D

Korkun bizden :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...