kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 google'da aratmama ragmen bir turlu bulamadigim bir sarki nakaratinda: boogey boogey boogeeey diye sozler var guzel bir sarki... yardimci olabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 jungle boogie değil di mi? hani şu pulp fictionda falan da çalıyo. hoş bi parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 yok yok degil =) punk rock parcasi gibi nakaratinda sadece boogey boogey boogey diye bisiler bagiriyo eleman.. boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 belki boogey değil ruby dir? ahahha yok değildir de deneyim dedim.. ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 evet evet ruby ruby ruby de olabilir hatta odur herhalde =) hangi sarki yani =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 tıklayıp dinledin mi şarkıyı? o muymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 budur evet cok tesekkurler ben dinlemis olsam boogie demezdim de iste baskasi icin ariyordum =))) coook sagol kaiser chiefs - ruby 'mis yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar