heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 her tarafım yanıyo ben kiim denize sabah girip akşam çıkmak kim :S hher tarafım bembeyaz merhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 yoğurt sür yoğurt ama cacık olma olasılığın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 sana murat bozdan püfle üfle yi yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 4 tane apranax at kurtul acıdan kurtulamassan öbür tarafta kurtulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 morfin verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bi kere morfinlik duruma gelmiştim ben. ön bilgi : beyaz tenliyim, direkt kızarırım kararmam. bi de feci yanarım. hikaye : arkadaşlarla gittik öyle bi denize diye... elemanlar krem almış. herkes sürüyo, ben de bocaladım avucuma sürdüm. sırtıma falan da sürdürdüm bi arkadaşa. vıcık hale geldim. "ooh korunuyoz ok" diyorum. saatler sonra bi baktım, zımbırtının üstünde havuç özlü bronzlaştırıcı yazıyo. O an fazla bişey hissetmiyodum, dedim "bişey olmaz heralde, kararırım en fazla". bu hikayenin giriş ve gelişmesiydi, sonuç : 3-4 gece boyunca öyle bi acı çektim ki sinirden ağlıyodum resmen. uyuyamıyodum. 3. gece sonrasında her tararım kaşınıyodu. berbattı. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:41 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar