regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 benim gibi cope'u geçemeyip hazırlık okuyan varmı ben bir tek dojorel i biliyordum o geçti.raider zaten 2.mi3. sınıfmı ne pre-fac seviyesindeyim inşalalh ocakta bitirecem hazırlıkta okuyanlar varsa buraya yazsınlar ki core homework veya o uzun şeylerde(written outcome mı ne diyorlar)birbirimize yardımcı olabilelim...[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 var ):[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 abi birincisi niye :( ikincisi biraz açıklasan hangi sınıftasın nerdesin.. var la olmuyor iş :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ehehe (: d/e binasındayım, pre-intermediate , kahretsin (: neyse ortamı fazla bulandırmayak (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 d/e çok uzak ya sen git başka yokmu şaka şaka sizin ödevlerle bizimkiler aynı mı ehe chat gibi oluyor ya neyse[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 neyse başka arkadaşlar varsa mesaj atsınlar özele geçiyoruz ordan :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar