Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu adam kim tanıyanınız var mı???


Tarantababu

Öne çıkan mesajlar

dinci biriydi bu. aradan allah kitap aşılıyo beyinlere

evet birilerinin hoca efendisinin adamıymış

okul okul dolaşıp Atatürk'e hakaret ediyor diye de bişiler var milliyette
http://video.milliyet.com.tr/default.asp?kanal=3&id=251&tarih=2006/11/13

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 16:57 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dinci biriydi bu. aradan allah kitap aşılıyo beyinlere

Dini kullanan insanlar yüzünden, dinimizden uzaklaşmayalım.
Dindar insan = Kendi halinde gerçek müslüman
Dinci insan = Dini çıkarları doğrultusunda kullanan yazıklar olası insan
Allah, kitap = Aşılanmasında problem yoktur.

Edit : Oooo ben bu adamın hastasıyım.Uzunca bir videosunu izlemiştim.Hayatı esrar, kumar ve kadın üçgeninde geçen bu şahıs bir anda tövbe edip, hak yolunu buluyor.İnsanlara tebliği böyle yapıyor.Küfürlü konuşuyor evet, ama izletiyor, dinletiyor.Böylece asıl anlatmak istediklerini hem güzel güzel hemde güldürerek anlatıyor.Sıkmadan.10 numara adam.

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:23 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam fethullah gülen le tanıştıktan sonra imana gelmiş, zaten adam gibi okullarda da yapamıyor bu gösterileri. tabi artık yapabilir sanıyorum. siz sonuç olarak, fethullahçı ama iyi insan dediğiniz sürece ölmeye devam edecek Necip'ler (Hablemitoğlu), kimsenin basmaya götü yemeyecek Köstebek gibi kitapları. bunları dinledikçe çoğalacak karma eğitim karşıtları. sanki dinden uzaklaştık da lut kavmi olduk. 'hayatta' en hakiki mürşit(yol gösterici) bellidir benim için. son sözüm budur iyi eğlenceler.

kör gözlere ajitasyon, yerse artık


ayrıca:böyle şeyler de var

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:52 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi dediklerin çok dağınık ve alakasız.Nerden neyi bağladın anlamadım.Hepsi kopuk.

http://www.komikce.net/modules.php?name=Animasyonlar&file=read&id=86&Komik%20Adam%20Ali%20Tuncay

Bu adamın 1 saat 15 dakikalık videosu.İzledin mi hepsini ? Akla mantığa aykırı en ufak en küçük bir fikir, ima varsa söyle beraber tartışalım.Ama yok.
İlk mesajıma geliyosun.

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:20 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cevap hakkı doğması bu olsa gerek.
bi kere en azından forumlara takılıyosak akıl baliğ olmuşuzdur, en azından bi forumdaki çoğulun kafasına göre fikirlerimizi hemen değiştiremeyecek kadar sağlam bi kişilik yapmışızdır tahmin ediyorum. ben sana bişey demiyorum. konuyla ilgili olanlar ne dediğimi anladı sanırım. diyorum ki, haber sitelerinde okul okul dolaşıp atatürke hakaret ediyor fln diye haberlere çıkan, dini bilmem ne hocalarla tanıştıktan sonra bulan, ona göre okullarda gezip saçma sapan konuşan bi adamı hiç bi şart altında hoş görümeyiniz. kim bu adam tanıyanınız var mı diye bi topikte, nasıl tanıdığımı, nasıl tanımanızın şahsi kanaatimce doğru olduğunu söyledim. ileri gitmek isteyenler için de bikaç link ve keyword de bıraktım. sonuçta bu tür bi cemaatin bizi taşımaya çalıştığı noktaya doğru da bi bonus link bile verdim.

burası bi forum, böyle bi topik açıldığına göre de tanımayanlar var. böyle bu adam böyle tanınsın istiyorum tmm? ha zerre komik gelmiyo bana ama komik olduğunu düşünenlere de, 'komik , ama...' dedim. daha kavgasını yapmayın bokun püsürün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben seni anlamıyorum arkadaşım.Dediklerin birbirinden çok kopuk.Alakasız.Linki verdim.İzleyen karar verir.Gerçekten insanların aklını çelmeye çalışan, fitne fesat bir adam mı yoksa birşeylerin farkına varıp, insanlara bunu güldürü yoluyla sunan, güldürürken düşündüren bir insan mı ? Sanada iyi geceler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bak anlaştık bile. benim gibi bu konuda aşırı hassas olanlar ne dediğimi anlar sanırım. kopuk diyosun da konuyla ilgili olanlar bağlar onu, yani herkesin diğer herkesten akıllı olduğu forum ortamında ben bunu nasıl anlatayım ki sıfırdan? yani demek istiyorum ki, belli cemaat adamlarını beslemeyiniz, onları besledikçe onlar sizin bi damarınızı koparıyo. bu benim en hassas olduğum konulardan biri, direk rage yaptım ne var :) şaka bi yana da Atatürk'e hakaret gibi ciddi bi iddia var. hem de bunu 70 milyonun(!) izlediği bi kanalda söylüyolar. harbi defensive bi insanmışın da offensive bişey demedim ki sana karşı. tabi söylediklerimde geri adım attığım anlamına gelmesin bu forumda kavga etmeyi sevmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon farklı video öu izledik bilmiyorum da adam dinden bahsetmio videolarda sanki? Komik fıkramsı şeyler anlatıo cok da guzel anlatıo ben gülüdm izlerken. Falso bişi de gormedim bi de dinle ne alakası var anlattıklarının bi soleyin hele gece gece kafam mı basmadı ki anlamadım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öeh be horace! olm biz kavga ettik sonra sustuk mevzu belli keyword belli. gugıl mugıl bişeyler öğrenmek istiyosanız gidin öğrenin. adı ali tuncay'dır. kaç zamandır paticikte takılıyoruz herkesin neyi nasıl düşündüğünü kaptık sayılır. o yüzden zorlama yapmayın, taş atmayın, suyu bulandırmayın. hatta pmden ulaşırsanız spawn the animated buldum 3 sezonu da onları vereyim çekin eğlenin. hadiyn
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

horace biz adamla karşılıklı dalaştık sonra sakinleştik herkes söyleyeceğini söyledi. ayrıca evet gencim salağım biraz. böyle kültürsüz yetiştiğim için salak salak özellikler hasıl oldu bende. kayıp gençlik. kayık gençlik. sizin hassas olduğunuz noktalar gibi benim de hassas olduğum noktalar var. tabi bunları da ekşi sözlükten öğrendik biz. malım biraz. no liferım. yani gördüğün gibi her söylediğinde haklısın. dalaşmayalım lütfen.

edük: ben bişi dedim mi def. tmm işte kim bu adamı tanıyanınız var mı dediler tanıdığımız gibi söyledik. şimdi ben sana küfretsem, veli gelse duysa o da karışsa, sonra ahmetler mustafalar ayşeler karışsa hoş olur mu, olmaz :). daha kavga gerginlik beslemeyelim. hayır zaten forum ortamı en fazla hep beraber ban yeriz içimiz rahatlar.

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 03:36 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fetullah'a sinirim. Dini ondan öğrenen adamın da samimiyetine iyiliğine ahlakına pek güvenemiorm açıkçası. Herkes istediği gibi düşünmekte özgür, ama T.C. vatandaşı olarak, Atatürk İlke ve İnkılapları'na , T.C. çıkarlarına, laikliğe aykrı davranan herkes benim düşmanımdır. Ha bu adam, Fetullah'dan öğrendiklerini kendine saklıyorsa, bunu yaymak için bi misyon edinmemişse(yani hakikaten dini kendi içinde yaşıyorsa) problem yok. Adamı tanımadığım için ancak bu kadar havada bir yorum yapabilirim.

Ama bildiğim bir şey var ki, bu insanlar birden fazla yolla kanımıza girmeye çalışıyorlar, bu da yeni bir yöntem olabilir. Tekrar ediyorum adamı tanımıyorum ama Fettullah'la ilişkisi olmaz beni işkillendiriyor.

Şu an hassas bir dönemden geçtiğimiz için tepkiler keskin olabiliyor, aralar bozulmasın. Şu ufacık yerde bile bazı net konularda birlik sağlayamazsak vay T.C.'nin haline.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...