Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twin pedal


Selocan

Öne çıkan mesajlar

twin pedal twin pedal deme
mesela bazılarının pedalları tamamen metal ayağın kolay kayabiliyo ama bazılarında lastik gibi bişeyler var onlar hakimiyeti kolaylaştırabilir. bazıları çok sert oluyo basmak için bilmem kaç fırın ekmek yemek gerek. benim twin pedal çok dandik işte ( 2.el pedalın teki alttan kırılmış kaynaklanmış da ). paticik davulcularının fikrini alıyım diye sordum. yeni almayı düşünüyom.
ayrıca önerebileceğiniz marka/modeller nelerdir ?[hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla para varsa tama'nın Iron Cobra 900ptw diye bi modeli var..bi kere kullandım hem super rahat,yani basmak ne kolay ne zor,ayagin kaymiyo hicbisekilde ve gercekten cok dayanıklılar..ama fiyat iste problem..
Ayni sekilde Dw 5000 +5002 serileri cok iyidir.hatta tamadan bile iyidir diyebilirim pedal konusunda.ama bunda da fiyat problemi var ;)
bide maxtone die bi marka duydum ama bi bilgim yok..Fiyati tamaya gore daha uygun tabiki..Hatta bi arkadasımda var ama satıcakmıs..100 milyon istiyo..

Aradigim ozelliklere gelinceeee..bi kere yeni eklenen pedal illa cift zincirli olucak.soracima pedalin oturdugu zimbirtilar agir olmali ki ayagimin altindan vin diyip kaymasin..hmm baskaa bide bu iki pedali birlestiren cubugu istedigim sekile sokabilmeliyim.yani dumduz olmasin ki rahat rahat gurultu yapabileyim dimi ;)[hline]i just don't know what to do with myself..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...