Selocan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 iyi bir twin pedalda ne gibi özellikler ararsınız ?[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Ben Twin pedal ve bunun gibi küçük bateri parçalarında öyle aşırı özellikler olmasını istemem. Ama iki pedal entegre olanları var onlar çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 twin pedal twin pedaldır. eheh.. ya güvenilir bi yerden almak lazım. sonra debriyaj gibi oluo sekmeye başlıo kendiliğinden hiç hoş olmuyor[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 twin pedal twin pedal deme mesela bazılarının pedalları tamamen metal ayağın kolay kayabiliyo ama bazılarında lastik gibi bişeyler var onlar hakimiyeti kolaylaştırabilir. bazıları çok sert oluyo basmak için bilmem kaç fırın ekmek yemek gerek. benim twin pedal çok dandik işte ( 2.el pedalın teki alttan kırılmış kaynaklanmış da ). paticik davulcularının fikrini alıyım diye sordum. yeni almayı düşünüyom. ayrıca önerebileceğiniz marka/modeller nelerdir ?[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 senın ıcın gıdeyım sorayım bızım burda ıyı bır davulcu varda[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 valla para varsa tama'nın Iron Cobra 900ptw diye bi modeli var..bi kere kullandım hem super rahat,yani basmak ne kolay ne zor,ayagin kaymiyo hicbisekilde ve gercekten cok dayanıklılar..ama fiyat iste problem.. Ayni sekilde Dw 5000 +5002 serileri cok iyidir.hatta tamadan bile iyidir diyebilirim pedal konusunda.ama bunda da fiyat problemi var ;) bide maxtone die bi marka duydum ama bi bilgim yok..Fiyati tamaya gore daha uygun tabiki..Hatta bi arkadasımda var ama satıcakmıs..100 milyon istiyo.. Aradigim ozelliklere gelinceeee..bi kere yeni eklenen pedal illa cift zincirli olucak.soracima pedalin oturdugu zimbirtilar agir olmali ki ayagimin altindan vin diyip kaymasin..hmm baskaa bide bu iki pedali birlestiren cubugu istedigim sekile sokabilmeliyim.yani dumduz olmasin ki rahat rahat gurultu yapabileyim dimi ;)[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ya twin pedal pahalı oluyor..bizim arkadaş onun yerine iki cross ve 2 ayrı pedalla daha ucuza getirdi:)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 iron cobraya baktım netten görünümü karizma 275 € gibi bişey yazıyodu pearl nasıldır ?[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Gilean 2 cross aslında bencede çok daha yii ama 2. cross için evde yerim yok :)[hline]If only I could breathe to see the sun of May... [Bu mesaj Selocan tarafından 17 October 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hehe..valla ondada yoktu ama n ası sığdırdı bilmioyrum:)ama bildiğim birşey varki,komşular dövecek bi gün onu:D[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar