Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 topice sıkıştırdık işte :P 1. bölümü imiş[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bu film dimi?bölüm filan nasıl oluyor.filmimi bölmüşler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 uzun filmse 2ye bölerler affetmezler :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 diziymiş bi aralar, simbad herkul zeyna fln gıbı serıler vardı o tarz da bısey ben pek begenmedım (seretmedım tam da baktım ole)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 dizi esasen pazartesi yayınlandı. bu gün tekrarı var. pazartesi 2. bölümü olcak. çok kötü diil çekimler, kostümler falan. izlenebilir. bi de atilla benim kırmızı gözlü resmimi andırıyo. tip itibariyle diil de dima olarak :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Tüü berbat bir dizi arkadaşlar...Batırmışlar türkleri,resmen barbar bir kavim gibi olmuşuz. Romalılarıda batırmışlar.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 En güzeli Altar'ın evladı Tarkan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 barbar falan ama atilla kurtarıyo durumu :) karizma olmayıpta ayu bişi olsaydı ozm kötü olurdu yane :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bu kahin olan kadının kızıl saçlı kadına söledii çok komik (adını unuttum ) atillanın abisi sana atından çok biniyo diyo öldüm gülmekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 muhau evet orda bende koptum :) türkçeye mi öyle çevirmişler yoksa ingcede lastikli dilmi bukadar acep :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: RamsesII, 11 October 2003 18:22 tarihinde demiş ki: Batırmışlar türkleri,resmen barbar bir kavim gibi olmuşuz. e öyleydik zaten... diil miydik?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Türkleri çekemiyorlar.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 grudge dedıgı dogru.. ayrıca onlar turk degıl.. bız hun uz.. sayılır.. yanı.. bazen... ayrıca eskı turk destanlarında kahramanlar ayı gıbı kıllı olarak aktarılır bu atılla tuysuz bı oglan olmus bea.. bıde soyle bısey duymustum aslında atılla oyle super tıpte bı adam degılmıs celımsız flan sayılırmıs...[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 e simdi komedi derken onlar dikak cekip reyting alıyo zeyna-herkul-ormanın efendisi vs gibi filmlerde oynayan hatunlar full slikon :P sanki o çağlarda slikon varmış da eheh [Bu mesaj DynamicK tarafından 13 October 2003 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 eheeh biliyorum azmo onu onu bende anlatmaya calıstım ama bende senın gıbı basarmadım.. zor bısey... eheh atıllanın yazdıgı (2. bolumu seretmedım kaptımı bılmıyom) hatunun saclar kızıl oda ıy..[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım? Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 of bu akaşm devamı var o savaşı görmek istyorum ya bole turcoman horse ve horse archerlara karşı royalknightlar ve chivaleric knightlar falan çok mu medieval oynadım nedir??[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 yok bea abı bugun gene rastladım baya ezık bı savastı... dusuk butce[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım? Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 dün birazını izledim kaç savaş oldu ki bi tane romalılarla hunnar almanları yedi sora da serbest bıraktılar nekadar medeni :)) başka bişi oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Bir turist hatun Atilla diye bir arkadaşımızın "gerçek adını" sormuştu bize. E Atilla demiştik, inanmakta çok zorlanmıştı. Hep nick sanmış duydukça. Sonra "bir aile çocuğuna nasıl atilla ismini koyar?" falan diye sormuştu. Geldiği yerde Atilla "kan döken, asla acımayan, en vahşi, en adi" falan gibi çağrışımlara sahipmiş çünkü. Nereliydi anımsamıyorum ama avrupalıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 "Nereliydi anımsamıyorum ama avrupalıydı.." eheheh normal dir şaşırmayın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Her hafta izlicek kadar sevdim[hline]Finalleeee...Başarmak zorundayız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar