DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 1) Fethiye'de olan var mı? 2) Varsa buluşalım 3) Birazdan gidiyorum 4) Canım sıkılacak 5) Teşekkürler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 eylül ün 1 inde geliyorum bekle beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 abi hadi ya eylül 1 de izmirde olmam lazım benim de malum ünv kayıtları fln uğraşacaz :( ama 1-2 hafta kalırsan tekrar gelicem yaparız bişiler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 fethiye de benim memleketim staj yüzünden gidemedim bu yaz,off of=) başka bi sefere artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Taşyaka - Karagözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 karagözlerde kalıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 3 sene okudum Muğla Üni. 'de. Migros 'un yanında Garden Apart 'da kaldım. Bak şimdi duygulandım lan. Nickimide oradan aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 hehe evet :) ben de senelerdir gelirim buraya bazen çalışırım bazen tatil yaparım bu sene doğru düzgün gelemedim bi 3-4 gün uğrayabildim şimdi dönüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar