snapsys Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 başlıkta yazan yeri kazandım, biraz bilgi alabilir miyim ? özellikle hazırlık atlama konusunda 'okulun kendi kursu' var mıdır ? yoksa plus akademi diye bir yer buldum oraya gitmelimiyim ? yirmi ağustosda başlıyor kurs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bizim evin dibi kızılaya 1 saat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 çok bilgi vermişin yeter bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 mühüehehe - _ - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 :) bölüm ve hocalar harika da okula gitmez olaydım; lanet olsun. bildiğin 2 sene olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar