Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Çözümü var mıdır arkadaşlar ? Repler peşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 alala bu nası bi hata ya? USB Hub-çoğaltıcı falan gibi bişey mi kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 4 anakartta var.2 de kasa da.Bugune kadar normal sorun yoktu.Ta ki bu sabah ablam bluetooth u benim bilgisayara takana dek.Goruntulu chat açtıgım anda bu uyarıyı veriyo ve ses iletimini engelliyo sadece gorunyu oluyo.Uyuyodum ben yoksa taktırmazdım o bluetooth u benim pc ye işte geç oldu.Format sanırım aşmanın tek cozumu.Pek aşırı ciddi bi problem değil ama genede sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bluetooth driverları falan yüklenmiştir, onları sil. bi de mal bi servis falan başlattıysa onu da başlangıçtan kaldır... formatsız çözülür ya. hatta uğraşamam diyosan sistem geri yükleme yap :) kek ve %99 sorununu çözecek yöntemdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 deriverları silmiştim zaten geri yukleme de yaptım (= geçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 neyse formatı göze alıyosan kesin çözüm tabi :P ama ondan önce registry mechanic falan kurup düzeltmeyi deneyebilirsin son bi çare... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 4+2 deki usb lerden +2 olanlar arkadakilerle çakışıyor ondan oluyor öle. bende arkaya webcam taktıgımda öne bi flash disk soksam cam gg. çakışmadan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ön taraftakine mouse takılı fistan.arkaya takamam onu cunku mini ve kablosu baya bi kısa normale gore.saol ama aydınlattıgın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 benim g15 klavyenin ustundeki USB portlarina microSD reader takinca bu sorunu yasiyorum ama usb bellek takiyorum mp3 playerimi takiyorum telefon takiyorum hicbi sorun yasamadan bunalra gucu yetiyorda bit kadar kart okuyucuyami yetmiyor cozemedim olayi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar