Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The_Guardian in malezya macaresi,(asiri uzun aman dikkat)(resimli fln)

The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

Once 1 adet Guardian aliyoruz,(aslan tertip can tertip)

Sabahin korunde kaldiriyoruz,
Ustune guzelinden kufurleri ve haraketleri yiyoruz ki rahatlasin sonra bir 15 dakka birakiyoruz dinlensin oncagiz.(tamma tamam bunu sildim el kol haraketi vardi cunku) ama bakmak isteyen
http://c.1asphost.com/neverendinglegends/tepki.jpg
Sonra sabahin daha 5 i oldugunu anlayip birakiyoruz ki uyusun ,
Sabahin 5:30 unda yeniden kaldiriyoruz.
Klcc nin(kuala Lumpur City Center (allah allah allah )) e gitmek icin arabamiza binip Klcc nin otoparkina dogru yola cikiyoruz.

bir iki resim cektikmi??? Cektik.,Cekmezzsek ayip

Neyse sonra Amac Su an gordugunuz kopruye cikmak,

Tabi bir ip vs olmadigi icin Essek olmayip gidip assansorle cikmayi istiyoruz.Biletler hazirmi?? Hazir.

Neyse efendim, Sonra bir turist e veriyoruz makinayi,. diyoruz ki CEK LAN BENI YOKSA OPERIM SENI (bunu diyen Cruseo dur) sonucta cekiliyo efendim resim,

Ondan sonrada bir iki kendi fotomuz cekiliyo

Simdi napalim, gidelim etrafi gezelim dimi??Ama oda ne?? Bizim para hafiften gitmis bitmis...De buda olaymi canim hemen bir bankamatik e gidelim de asil buda ne ya??

Neyse ordan kurtulduk...Iligim kurudu valla.(:D)
Bir malay bizim formayi giymis,Bizim gozler sulaniyo iste malayla fln sariliyoruz birbirimize.Ondan sonra ben ona Acikliyorum kardesim resmini cekecem dur bi sn,. Adam isa diyo peyagmber demiyo deyuss mudur nedir. Diyoprumki yok birader sen unut isayi misayi. Dinle fotonu cekecem dur ole.Sonucta noluyo???Cakiyorum kafasina birde cekiyorum Bicagi. O yuzden gozler fal tasi gibi acilmis fark ederseniz yani popokorkusu var ucunda resmin,.

Neyse yaradan siginarak adami serbest birakiyoruzSonra bir yemege cikiyoruz. Kiz arkadasimiz var yanimizda,Sekil yapalimmi ulan die Chop Stickleri aliyoruz ele

Lakin aldin ele girdin yola hesabi olunca dokuyoruz tum yemegi(noodle) i ustumuze. Dusunmeye basliyoruz
Ulan guardi sen kim chopstick kullanmak kim ya.Ayrica kiza mi hava atacan okuz kiz in atalari yaratmis bu olayi.sen hala otur.havaydi civaydi....Hayir ben anlamam bir insan neden bukadar yag koyar noodle a ya..Tuuuu gitti guzelim t shirtte ya....hay ben bole isin ya.

-----------------------The End-----------------------[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
(olurya bir aksilik olmadi burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 October 2003 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 October 2003 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Valla geyigine koyuyim dedim lakin sonra vazgectim,.,Ama belki biri noldu resim nerde? der diye yeniden koyuverdim, :D

Malezya baska saatlerde de geziliyor ama gel gorki O kopruye cikabilmek icin bilet almak lazim, Biletlerde genelde bedava ama kisitli.ve o biletleri satan gisede sabahin 7 sinde fln aciliyor. Bole oluncada sirasi oluyo baya bir . O yuzden gidip biletler bitmeden evvel almak lazim, onu yapabilmek icinde erken gidip siraya girmek lazim,

[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 October 2003 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 October 2003 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehueuh
bi köprü için deyermi deymez mi bilmem ama çıkıp çıkmamak arasındada bir fark olup olmadığınıda bilip bilemiyorum :]

Bu arada Banka olayı yatırdı yere yaw :]

eheh iyi bakalım

Adventurer macera maker Mumi de bir koysun görün bakalım :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

Languages:
Bahasa Melayu (official), English, Chinese dialects (Cantonese, Mandarin, Hokkien, Hakka, Hainan, Foochow), Tamil, Telugu, Malayalam, Panjabi, Thai; note - in addition, in East Malaysia several indigenous languages are spoken, the largest are Iban and Kadazan.

-

www.cia.gov[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler o assansor degil Koprunun ortasi.
Ve yanimda duranda Abim Cruseo.
Korkutucudur allah icin.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arda benim bulundgum yer(yani Klcc) de su saate kadar sadece Ingilizce,Bahasa Malaya,ve Cantonesee konusuldugunu gordum,
Bende zaten ingilizce konusuyorum,Turkce kufur ediyorum, ole bisi[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

Sosyal ağlarda paylaş

sen gel kiralindan misafir etmiyen en adi :D[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...