Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya dün gece kaspersky yükledim tarattım bulduklarını disinfect falan ettim şimdi açtm bilgisayarı ses yok. çalıyor gibi gözüküyor ama ses falan yok. daha önce gene böle bişi olunca o zamanı geri alma yapmıştım düzelmişti ama ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 kaspersky yukledigimde pcm acılmıyordu, guvenli moddan girip sildim acıldı. yapıyor boyle eseklikler kaspersky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 o zamanı geri alma şeyine nası giriyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 donatılar>sistem aracları>sistem geri yukleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar