DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Bugün heveslendim biraz brush yapayım dedim. Başlangıç seviyesindeyim daha :) çalışmalarım bittikçe buraya koyarım. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] Ayrıca devianta koydum bunları ama neye göre kategorilendireceğimi bulamadım =) yeniyim bu konuda buradan deviant sayfama bakıp fikir verirseniz sevinirim, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 İlkinde en üstteki katmana blend vermeseymişsin, manzaranın bir parçası gibi gözükseymiş çok feci olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Yorumun için sağol Zopik, psd dosyası duruyor biraz daha çalışabilirim. Yaz günü içimiz serinlesin biraz [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Brush yapayım derken, brush dosyalarını sen yapmıyosun de mi? Öyleyse çok acayip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yok hayır aslında yapılır ama elimin altında zaten neredeyse her şeklin brushu olduğu için hiç uğraşmayı düşünmedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yani yaptığın bir fotoraf alıp tonuyla oynamak üstüne de hazır brush kullanmak mı? öyleyse pek bi emek, yaratıcılık gerekmiyor bunun için sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 şöyle söyleyeyim, son fotoğraf k750i ile çektiğim bir fotoğraftı :) manisa yolunda kar yağmıştı ve fotoğraftaki tek şey araba tozundan sararmış bir kar tabakası ve iki tane meymenetsiz ağacın oluşturduğu kadir inanır filmi gibi sapsarı bir görüntüydü. Bununla biraz oynadım tabii, arkaplan için oldukça fazla miktarda gradient kullanmak zorunda kaldım çünkü fotoğraf kalitesizdi ve çokça ışık dengesizliği vardı. daha sonra ağaçların arkasında bir uçtan diğerine uzanan ot püsürleri ekledim çünkü resim bomboştu. sağdaki ufak buzlu su tabakası tamamen uydurma yine boş kalmasın orası diye. sol üst tarafa ve aşağı doğru yamacına çeşitli filter ve gradientlerle mistik bir hava yine.. bol bol layer blendler var tabii.. gerisi masaüstü arkaplanım olabilmesi için birkaç süsleme :) şimdi zaten şu resimdeki brushları çizmekte hiçbir şey yok, paintte bile çizilebilir, ama resmin ilk halini görseydin pek yaratıcılık yok demezdin :) aslında olay zaten ortalama bir resimde yaptığın değişikliklerle hoş bir hava yaratmak, ilk mesajımdaki 2. resim de sıradan sararmış bir çim bahçesiyken kartpostala dönüştü.. zaten başlangıç aşamasında olduğumu belirttim yani kerem beyit çizimi falan beklemeyin :) sadece hoş şeyler yaratmaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar