DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Kralsın kral!!! Rebel scumlar ayağının altında paspas olsun!!! [hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse[Bu mesaj DA2019 tarafından 15 October 2003 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Bu arada sağ (bize göre sol) gözünün yanında bi yara izi var çok ilginç... [Bu mesaj DA2019 tarafından 15 October 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 devvocum güzel yazmışsın valla ama bir şey söylemek istiyorum. şu alemde de qui gonn jinn gibi bir jedi da yok ve olmayacak yaa!!![hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: sgecca, 15 October 2003 18:02 tarihinde demiş ki: devvocum güzel yazmışsın valla ama bir şey söylemek istiyorum. şu alemde de qui gonn jinn gibi bir jedi da yok ve olmayacak yaa!!![hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Dostum ciğerim, bu alemde bi kral var onun resmi de yukarda...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bu ŞOROLO kim ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 boşver kim olduğunu, sen bakma o kötü kaka hehe tamam karizmatik falan da nazi/amerika karışımı birşeysiniz[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 abi nesi karizmatik sarkici Dogusa benziyor yetimim diyip de sonradan babasi ortaya cikan popcu gibi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 lol şorolo koptum warya görünce lafı:P koçum siyah baba heyt be[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 siyah murekkep dokse bastan asagi o new kids on the block sac ve sarkici dogus suratiyla karizma kavraminin yanina yaklasamaz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 lol ortadan ayirsaymis bari saclari sut cocugu havasi var tam bakislarinda bile hayir yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 şuayipmi bu?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 yok yahu suayip askerde, bu memişoların salih[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Kalamardan (akbar) general yapmış bi topluluk bu adama nasıl "şorolo" der anlamadım yani...[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ellerindeki malzeme kısıtlı şekerim, kalamar olmazsa tüy topağı wuki olcak, o da olmadı hulkun yandan yemişi yodayı yapcaklar. Eli yüzü düzgün iki kişi vardı işte ikisi de başlarına taç oldu. Hatta prenses kardeşim mardeşim diyip affetmedi öptü bile bitanesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 eee dogus gibi sahtekar olcagina kalamar gibi musmula suratli olsun. onemli olan nitelik nitelik. wuki dedin mi de yusuuuf yusuuuuf eder stormtrooperler.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 gecen gun bestin yakinlarindan geciyodum npc stormtrooperler biraz uzaktaydi. soyle bi hapsirdim agzimi yarim kapatmisim `whukieeeee` diye bi ses cikti. baktim bi ses geliyo stlerin tarafindan bisi mi diyolar diye kulak kabarttim : "yusuuuuuffff yusuuuuuuuuuuuff"[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 O şorolo dediğiniz genç son filmde bütün jediları lightsaberdan şişe geçirecek biliyosunuz di mi? Ve siz de "Rebel Scumlar" gezegenden gezegene, oradan oraya, topuklarınız ostrogotlarınıza vura vura kaçacaksınız... O zaman biz dinleyecez "yuusuuuuf yuuusuuuf" diye... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ben hayatım boyunca bu kadar gülmedim. allah sizden razı olsun yaaa!!![hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 kave kavgasinda dasi denk getiren adam da tum kaveyi cortletebilir ? 3. filmde bu adam sis kebapci aciyorsa 4., 6. filmelerde de `kucuk ay patlatmaca` izledik, marifet mi 200 kadar adami soguslemek ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Hem zaten su an oyun episode 4-5 arasi gecmekte hehe Rebellar yeni yeni kebapci acmaya basladilar zincir kurulsun midelere senlik olacak. Isin kiliciylan soyle yarim ekmek imp doneri kesmek var onumde onluk kafamda sapka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hakkaten bayaa guldum, allah da sızı guldursun. evet quı gun en baba jedıydı. ama darth maulu da unutmamak lazım onunda ayrı bı karızması vardı.imp icinde insan olmadıgı halde jedı olan tek adam bıldıgım kadarıyla. artık imperiale gectıgım ıcınde, oyun 4 5 arası olsun ekmek arsaı olsun fark etmez, basınızı one egın ole gecın onumuzden rebel scum lar sızı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar