Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla söze ne hacet????

DA2019

Öne çıkan mesajlar

said:
sgecca, 15 October 2003 18:02 tarihinde demiş ki:
devvocum güzel yazmışsın valla ama bir şey söylemek istiyorum. şu alemde de qui gonn jinn gibi bir jedi da yok ve olmayacak yaa!!![hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse

Dostum ciğerim, bu alemde bi kral var onun resmi de yukarda...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ellerindeki malzeme kısıtlı şekerim, kalamar olmazsa tüy topağı wuki olcak, o da olmadı hulkun yandan yemişi yodayı yapcaklar.
Eli yüzü düzgün iki kişi vardı işte ikisi de başlarına taç oldu. Hatta prenses kardeşim mardeşim diyip affetmedi öptü bile bitanesini.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen gun bestin yakinlarindan geciyodum npc stormtrooperler biraz uzaktaydi. soyle bi hapsirdim agzimi yarim kapatmisim `whukieeeee` diye bi ses cikti. baktim bi ses geliyo stlerin tarafindan bisi mi diyolar diye kulak kabarttim :

"yusuuuuuffff yusuuuuuuuuuuuff"[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

O şorolo dediğiniz genç son filmde bütün jediları lightsaberdan şişe geçirecek biliyosunuz di mi? Ve siz de "Rebel Scumlar" gezegenden gezegene, oradan oraya, topuklarınız ostrogotlarınıza vura vura kaçacaksınız... O zaman biz dinleyecez "yuusuuuuf yuuusuuuf" diye... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

kave kavgasinda dasi denk getiren adam da tum kaveyi cortletebilir ? 3. filmde bu adam sis kebapci aciyorsa 4., 6. filmelerde de `kucuk ay patlatmaca` izledik, marifet mi 200 kadar adami soguslemek ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten bayaa guldum, allah da sızı guldursun.

evet quı gun en baba jedıydı.
ama darth maulu da unutmamak lazım onunda ayrı bı karızması vardı.imp icinde insan olmadıgı halde jedı olan tek adam bıldıgım kadarıyla.

artık imperiale gectıgım ıcınde, oyun 4 5 arası olsun ekmek arsaı olsun fark etmez, basınızı one egın ole gecın onumuzden rebel scum lar sızı.
:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...