Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serinleme tutorial (uygun fiyata)

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

şimdi evde kullanmadığın bir pc fanını alın (yoksa 5 ytl ye kadıköyde vs de satılır).

aha fan. 12 volt 0,24 amper yaklaşık 2 watt yani yaklaşık olarak 1 ytl elektrik faturası gelmesi için 100 saat falan gerekiyo (işşalh hesap doğrudur)
[spo] [/spo]

şimdi bu resimde sağdaki siyah kutu power supplyımızdır. onun yerine 9 volt pilde kullanabilirsiniz. (nooblar için :o sarı şeyde multimetre dir her türlü ölçümü yapar )
[spo] [/spo]
edit: direkt akım vericeksiniz hatta fanı güvenceye almak için diyot bağlayabilirsiniz, hatta led takın ışıklı falan olur =)

ve son olarakta genel bi bakışı. fanın arkasına buzdolabından buz konabilir ama buzdolabı malesef anti freeze bilmemnesi. bide buz koyarken ama ıslatmayın devreleri =)
aşşada kasanın üstündede ledler var, yakında pc den uzaktan kumandalı araba procemle karşınızda olcam anltıcam onuda orda
[spo] [/spo]

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 22:04 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Benim de serinleme yöntemim bu, adaptöre taktım ben 12voltta çalıştırıyorum. Bitane tel zımbanın üstüne bantladım ki açı kazansın vücuduma gelsin diye.

Ayrıca o hesap külliyen yalan. Doğru olsaydı 24 x 30 saat açık bilgisayarım 1milyar elektrik faturası getiriyor olacaktı : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...