Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Arkadaşlar bir ethernet lana çıkıyor diğeri de kablonete. Makina lan'a çıkan ethernetin ağı enable iken ondan internete bağlanyama çalışıyor. Ama disable edince kablonetten bağlanıyor. Tabi landan bağlanmaya çalışınca bağlanamıyor. Ne yapmalı? Win server 2003 var makinede. Eskiden bu sorunu çözmüştüm ama şimdi ne işse çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 iki bağlantıyı köprülersen hiç bi sorunun kalmaz gibi. birini disable etsen de diğeri aktif olduğu için köprü çalışacaktır(diye biliyorum ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Hmmm köprüde iki bağlantının da internet erişimi olmaması gerekmiyor mu? Yapmayı denedim bikaç saat önce, sanki öyle bi hatalar vermişti bende fazla uğraşmadım. Neyse şu win server 2003 r2 sp2 lite insin onu kurayım akşam denicem bridge olayını. Eskiden nası çözülüyodu anlamadım walla. Eskiden sanki kabloneti diğer, lanı şu andaki kablonetin ethernetine bağlıyordum da böyle birşeyin farklılık yaratacağı aklımın ucundan bile geçmezdi :). Yani sorun oysa çok komik olur. Neyse akşam denicem bol bol test etcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 brigand o sebepten dolayı çıldırıp format attığımı hatırlıyorum. ama windows xp sp2 de sonunda network setup wizard ı adam gibi hale getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 He işte bende giren kabloları diğer ethernetlerine soktum, lan'a default gateway'e 192.168.100.1 verdim şu anda sorunsuz :) Çok boktan bişe kısaca, kendi kendine düzeliyor. Bunun ayarını yapması lazım Bill amcanın emekli olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 çoktan emekli oldu ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar