pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 istiklal ve nehir çekimlerine +rep verdim. ancak onları tripodsuz mu çektin? özellikle istiklalde gece çektiğini tripodsuz çektiysen oha falan olacağım ziyadesiyle. çünkü başının üstünden çekmişsin gibi duruo, nası titretmeden o kadar ışık aldı o makina o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 geçtiğimiz cuma günü tripodsuz çektim.evet biraz can sıkıcı ve yorucu bi fotograf oldu ama oldu.sonucu görünce bende mutlu oldum.istanbula tripodsuz gittiim için pişmanım. ekd: harf unutumuşm. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:27 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:27 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bide istiklal de öle bi fotoyu çekmek için illa kafanın üstünde tutmana gerek yok makinayı.bazı yerler biraz yüksekte kalıo caddenin yapısı gerei.oralarda biraz parmak ucuna abanınca böle bişi çıkabilio bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 balkonumdan gördüklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Oopss şu kuyruğu mavi yaratık ne de güzelmiş öyle +rep bu arada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 evet cok guzel bi yaratikti.ilk gorduumde bukelamun zannetmistim.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 şu hayvanlara biraz daha yaklaşsaymışsın keşke ya :)) mesela bende senin çektiğin daha yakından olanı var. görmek istersen bak. makinen ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 panasonic dmc-fz8 yayvani kacirmamak icin ole o kadar yaklastim.bide o zaman daha manuel focus ozelliklerini bilmediimden auto focus cektim.biraz daha yaklasip biraz daha zoomlayip manuel focusla daha ii bi sonuc elde edebilirmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bnu arada burdaki neredeyse tum fotolari tripodsuz cektim.makinanin image stabilazer die bi ozellii var.onu kullaniyorum.fakat buna ragmen en ufak bi titremeden uzun pozlamalar yalan olabilio. son posttaki fotograflar tripodlu tabiikide,.:D [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 18:35 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 burdan devam ettim.istanbul fotoğrafları. http://www.flickr.com/photos/11699890@N07/ [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 02:01 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 02:02 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 harbi kaliteli cekimler bunlar fotostock olarak kullansana bunlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 fotostock tan kastın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 http://www.istockphoto.com/index.php [spo]Yani demek istedigim resimlerini sitelere upload et download edilkce para odesinler sana..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 haydar paşanın önündeki çaycıdan resimler(masayı tripod olarak kullanarak çekilmiştir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 son fotoları çok beğendim gece manzarası falan süper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ufuk çizgisi meme yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar