Dorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Selamlar, Nasılsa daha pek rp'em yok diye pek kaale almamıştım bu RA olayını ama bugün camelot heralddan eldritch ability lerini okudum ve dumur oldum. Hepsi çok güzel ve çok azını fulleyebiliyosun full RP'en olsa bile. Yanlış anlamadıysam mesela bazı pasif ability leri fullemek 34 puana mal oluyo ve zaten maksimum RP de 100 ? Nedir doğru mu anlamışım ? Bide siz ne tercih ediyosunuz bu abilityleri dağıtırken ? Malum void eld'im ben özellikle bu konudaki öneriler nedir ?[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 void i light yapmani öneriyom ben ehehe[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/pryw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 light kötü bence void iyidir yada mana ol[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SavagE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 en iyisi mana ama mana oldumnu MoC ve First Aid gerekli moc icin 3 tane Acume gerekiyo moc --------> 24 firt aid --------> 3[hline]Nurse Brelenor, Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dorn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 hmm tavsiyeler için teşekkürler. her ne kadar rvr de light, xp gruplarda da mana daha fideli olsa da sanırım ben void de kalcam çok seviyorum çünkü. dolayısıyla void için olan tavsiyeler varsa daha bi mesut olurum ;)[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Realm Abilities × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 en iyisi mana ama mana oldumnu MoC ve First Aid gerekli moc icin 3 tane Acume gerekiyo moc --------> 24 firt aid --------> 3[hline]Nurse Brelenor, Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 hmm tavsiyeler için teşekkürler. her ne kadar rvr de light, xp gruplarda da mana daha fideli olsa da sanırım ben void de kalcam çok seviyorum çünkü. dolayısıyla void için olan tavsiyeler varsa daha bi mesut olurum ;)[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar