hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 kaliteli bir polisiye , karakterleri çok sağlam oturtulmuş .. haluk bilginer ve uğur yucel başrollerde .... kesin izleyin (hoş aradan dereden başlanmaz polisiyeye ya neyse ) perşembeleri bağımlılığım oldu haftalardir...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 eskı bı dızı tekrarını veırolar ama evet baya guzel[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Çok tatlı bi dizi... Benim gibi polisiye hastaları için harbi güzel ama sanırım 10 diziden sonra bitirdiler diziyii... Nedenini bilmiyorum[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 konu 10 dizilik sonunu sölemek gibi olmasın ama çok şaşırtıcı bi sonu var[hline]Bir gün gelcek herkes hesap verecek... İşte o gün çok eğlenicem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar