Unique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bu telefonu almayı düşünüodum, hatta internetten baya bir araştırma yaptım club-siemens falan, çok hoşuma gitti. Sonr geçen gün TeknoSA'da bir elime aldım, tuşları falan acaip geldi acaba kullanan var mı, mutlu mu, önerir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Çok güzel bir telefon,bizim sınıfta birinde var fotoğraf makinası hedesini takınca fotoğraf felanda çekebiliyor,amaa n-gage dururken gidip bunu alırsan,n-gageler ağlşar arkdandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ya arkada$Lar n-gage 'in hiç bir özeLLiği yok sadece oyun-radyo-mp3 ba$ka yok(Bu arada N-gage 545 miLyon)[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Şu anda elimde 3210 var (8210 vardı iletken problemi oldu, sonra da bi arkadaş ön panel açıkken çarptı hoparlörü bozuldu vs). 3210u bırakmak istemem cebimde hayvanat yer kaplaması. Küçük bir telefon istiodum ama baktım M55 renkli fotolu falan neden olmasın dedim. Elime alınca vaz geçtim belki c55 alıcam. Renkli ekran falan hikaye en önemli özellik boyut bence (git sl55 al demeyin bi tele de o kadar para verilmez bence boyut için -ortasını bulmak lazım-) c60 falan çıksın c55 falan ucuzlar belki de başka telefon alırım. İstediğim özellikler: Küçük boyut, kullanışlılık, stabilite, makul fiyat(küçük güzel olsun die gidip titanyum kaplamalı Nokia yakışmaz öğrenci adama). Önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 pahalı telefon sewmıorum fiyatı düşünce modası geçince 3300 alıcam[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bence o paraya değmez[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 450 deil 405 milyon olması lazım kamerasıyla vssiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 al derım bende[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 siemens yaramaz neden dersen surekli kart hatasi veeren bir telefon su gune kadar iki tane siemens telefonum oldu ve ikisinde de bu sorunu yaşadim bence nokia rulazz url=www.nokia.com.tr]Connecting People[/url][hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 alman teknolojisine güvenim tam ben dede c55 var :9 bu arda m55 360 milyona var istersen[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unique Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 said: GuNBoX, 14 October 2003 00:46 tarihinde demiş ki: iki tane siemens telefonum oldu ve ikisinde de bu sorunu yaşadim Hangi modeller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar