ajmet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 maghteridon serverinde level 70 nelf female druid karakteri satmak istiyorum fakat acc yi satmayacagim sadece karakteri satmak istiyorum bu yuzden almak isteyen kisinin yeni oyun almis olmasi ve oyunu benim acc deki isim ve soyisimle acmasi gerekmektedir bu sartlar da almak isteyen olursa irtibata gecebiliriz karakterde 2000 gold civari da para var karakter daha yeni 70 oldu o yuzden esya si cok ii deil gorev olarakta hala blade edge de henuz netherstorm ve shadowmoona baslamadi bile oralardan da yapacagi gorevlerle epeyce bi para toparlayabilir. armory linki http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Elanor aklimda ki fiat 150 ytl dir bu karakter le epeydir oynamiyorum ogluma devretmistim o 70 levele getirdi satmak istio simdide satip parasini alacakmis ve feneriumda sov yapacakmis ole soledi bana not= tok satici rolu oynayacam :) [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 16:45 tarihinde, ajmet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar