Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 birden fazla richtextbox'da Altalta sıralanmış verilerim var efendim. Örneğin bir richtext'de At Katır Öküz yazıyor. Ben bunları bir diziye atmak istiyorum teker teker her bir satırdakı yazıyı. Dim dizi1() As String = Split(RichTextBox1.Text, Chr(13)) Şöyle birşey kullandım ( vb.net de satırın ascii karşılığı 13müş sanırsam. ) Fakat hata veriyor ve dizeye aktarmıyor,program açılmıyor. An error occurred creating the form. See Exception.InnerException for details. The error is: Object reference not set to an instance of an object. Bu da hata. Nasıl halledebilirim ne yapabilirim başka bir yolu varmıdır acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Dim strbuff() As String strbuff = Split(RichTextBox1.Text, vbNewLine) [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 23:10 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 mac mi kullaniyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 macte .net compile edebiliyoz mu? en azından free olarak [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 23:21 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 .net bilmiorm ama null pointer exception a benziyor javadaki =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Dim metinler() as String = text.Split( "n" ); ayrıca, mac'te .net için bkz. mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yazdım ben ona komple programı gerek kalmadı topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ayrıcana mono linux'de .net'i sağlıyor efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar