HosH Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sabah aksam calıstıgım ıcın etrafımda yardım edecek bırı yok yardım edersenız sevınırım sayısal 1 den gırdım akdenız unıversıtesı bılgısayar programcılık yazdım mın puanda 74.816 gıbı bır rakam vardı.oturdugum ılden baska yerde okuma sansım olmadıgı ıcınde yazdım mecburı ılk tercıh baska tercıhde yapmadım bu 74.816 orta ogretım puanımı oss puanımı kı benım aldıgım puan 260 (hazırlanma sansım olmadı 2 sene ara vermısdım bıde) kontenjana ogrencı alınırken nelere bakıorlar puandan sonra dıploma notu yası vs... anlayamıyorum anlamakda ıstemıyorum unıversıte kontenjan cart curt turıyede okumak luks ıs!! [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 22:53 tarihinde, HosH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Metep Olayı var Oturdugun yer. Sonra Mevzuniyet Yılı Sonra Yaş en Son Puan Die Sölmişti Rehberlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Bende bilg. programcılığında okuyorum,benim girdiğim sene sistem şöyle idi: 1. öğretimlerde çok büyük bi kontenjan sınavsız gelenlere ayrılıyor(meslek lisesi çıkışlılara,dip. notuna göre),geri kalanlarda 1. öğretimi tercih listesine yazanlar arasından öss puanı en yüksek olan düz lise-anadolu lisesi mezunları alınıyor. 2. öğretim bilg. prog. da genelde düz lise çıkışlılar oluyor,tabi ordada tercih ettiğin okula göre belli bi öss punaı istiyolar. Sen meslek lisesi çıkışlımısın yoksa düz lisemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 duz lıse cıkıslıyım malesef ama teknık lıselerden gırıs oldugunu bılmıyordum tesekkur ederım yardımlarınız ıcın herhalde gırmek ıcnı tek care yuksek puan tutturmak [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 20:33 tarihinde, HosH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar