unac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Hep senden giderken Acıların paradoksuna alışmışken Alışmaya alışmışken Hatta her şeye alışmışken O eski günlerin közleri Arasıra canına okurken Yok artık buna da alışılmaz denilirken Alışılınıyor arkadaşım Onada bunada alışılınıyor Senden gidiyor Olsun Öyle yada böyle Senden gidiyor Biliyorum. Yaş ilerliyor arkadaşım Üzülme Ama birazda ondan gidiyor Merak etme Bundan şundan herkesten biraz gidiyor Biliyorum En fazla senden gidiyor Ama alışılınıyor Biliyorum sende istiyorsun Baharda yeşermeyi Ya da sonbaharda terk eden insan rolüne bürünmeyi Biliyorum Öznelerin anlamsızlığında Üçüncü tekil şahıs olmayı yediremiyorsun kendine Daha ikinci olmayı bile benimseyememişken Biliyorum arkadaşım Sen de istiyorsun Unutmak için değil Sadece canın sıkıldığı için sarhoş olmayı Peşinden naralar atmayı Susuyorsun arkadaşım İçine kapanıyorsun Ağlamıyorsun Akıtıyorsun gözyaşlarını yüzme bilmeyen kalbine Bak boğuluyor kalbin Cankurtaran olmayan bir sahilde Biliyorum arkadaşım Herkese yetecek olan bir gecede Bir yıldızın bile yok gökyüzünde Ama unutma; Eğer sadece sana ait bir yıldız istersen gecede Herkes en parlak yıldızı seçmişken bir yerlerde Gökyüzündeki en solgun yıldızı ara etrafında Ve unutma; Solgun yıldız yaklaşıldıkça parlamaya başlarken Anlayacaksın Diğerlerinden daha solgun olmadığını Kavrayacaksın Sadece daha uzak olduğunu.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bu...gerçekten çok güzeldi.hele ki son bölüm.kalemine sağlık ne diyebilirim ki
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 "Biliyorum arkadaşım Sen de istiyorsun Unutmak için değil Sadece canın sıkıldığı için sarhoş olmayı Peşinden naralar atmayı" budur
demorah Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Susuyorsun arkadaşım İçine kapanıyorsun Ağlamıyorsun Akıtıyorsun gözyaşlarını yüzme bilmeyen kalbine Bak boğuluyor kalbin Cankurtaran olmayan bir sahilde hayır budur:) Kutlarım çok güzel bir şiir
wEll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bence patide ilk 10 a hatta ilk 5e girer bu şiir... gerçekten mükemmel ötesi... sen de yetenek var dostum :)
wEll Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 unac arama yaparken gözüme çarptı da... cidden güzel yazmışsın be abii..
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Şiirden hiç hoşlanmasam da, hakikaten çok güzel yazmışsın, ellerine sağlık. Özellikle son kısım harika. 10 dk içinde 3. kez aynı şeyleri yazıyorum da, yazım hatalarına biraz dikkat =)
Slat Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Son bölüm yardırmış resmen.. Helal (tu) Upladığın iyi olmuş, resmen gözden kaçmış bu şiir
Quibble Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 way be muhtesem yazmısın kardes.. elıne saglık.
darkness87 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 çok beğendim eline sağlık (tu)(tu)
Öne çıkan mesajlar