Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeditepe ingilizce bölümüne girdim ama hazırlık okutuluyorum :(

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ya aslında burslu istiyodum, ama girememişim burslu olarak, normal girmişim, overkillyaptım aslında 340puan bu sene burslu girebilirdi, okulun burslu öğrencilerini bu sene kaç puandan aldığını nereden öğrenebilirim?
Bir de ben enstüstriyel tasarıma gidicem, hazırlık okumam gerekiyor, okumamak için bi sınava girmem gerekiyor, şimdi adamların zaten ingilizce bölümüne girmişim, söylesem hazırlık okutmasalar? Yani biraz saçma değil mi? İngilizce bölümüne girmiş öğrencini niye tekrar sınava sokarsın ki, çok saçma.
Bu yaz matematik kurtarma öss yds 2 tane özel yetenek şeklinde sınavlara girdim, matematik en zorlarından dı beni geçirmek istemiyen bir hoca tarafından hazırlandığı için:) Sonra da hergün çizim dersi aldım. Bu yaz tatil yapamadım açıkcası, ağustos ortası oldu hala uğraşıyorum. İngilizce sınavına da çalışmak istemiyorum hakkaten sıkıldım kendisinden.
Sosyal ağlarda paylaş

hazırlık iyidir ya. öss stresi sonrası bi sene kafa dinleme molası gibidir bence. hem ingilizcen iyiyse atlayabilirsin seviye tespit sınavıyla.

ingilizce bölümüne girmiş öğrenciyi hazırlık okutmamanın mantığınıda anlamadım bu arada .

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 11:04 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hazırlık okulu 3 kurdur yeditepede. a,b ve c diye.
c en dusugu, "my name x chemical. find x" den baslatırlar. b kuru daha cok grammer agırlıklı, a kuru ise daha cok fakultede derslerinde gorecegin terimler, cumleler uzerine odaklı.
sen 4 sene ingilizce okudum ben ingilizce biliyorum dersen gecersin zaten hazırlıgı sınavda, pek de dert etmeye gerek yok. ama a kurunu okumayıp direk fakulteye gelenlerin eeooo su ne demek, bu ne demek diye sorduklarını cok goruyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...