Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ya aslında burslu istiyodum, ama girememişim burslu olarak, normal girmişim, overkillyaptım aslında 340puan bu sene burslu girebilirdi, okulun burslu öğrencilerini bu sene kaç puandan aldığını nereden öğrenebilirim? Bir de ben enstüstriyel tasarıma gidicem, hazırlık okumam gerekiyor, okumamak için bi sınava girmem gerekiyor, şimdi adamların zaten ingilizce bölümüne girmişim, söylesem hazırlık okutmasalar? Yani biraz saçma değil mi? İngilizce bölümüne girmiş öğrencini niye tekrar sınava sokarsın ki, çok saçma. Bu yaz matematik kurtarma öss yds 2 tane özel yetenek şeklinde sınavlara girdim, matematik en zorlarından dı beni geçirmek istemiyen bir hoca tarafından hazırlandığı için:) Sonra da hergün çizim dersi aldım. Bu yaz tatil yapamadım açıkcası, ağustos ortası oldu hala uğraşıyorum. İngilizce sınavına da çalışmak istemiyorum hakkaten sıkıldım kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sen o bölüme girince 1. 2. 3. 4. sınıfta terim eğitimi üzerine yoğunlaşacaksın.. fakat hazırlık okuman üniversite hayatının sonundaki iş hayatında insanlarla olan iletişiminde işe yarayacak biraz daha günlük ingilizce diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben bi özel üniyi hem burslu hem burssuz yazınca bu zaten burssuz okumayı göze almış diyip burssuz yerleştiriyorlar diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yok artık ,puana göre canım olur mu öyle sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 nasıl olacak o iviş=) adamın puanı yetiyorsa bursluya alınmalı..isterse richy rich olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 onlar bi iş yapıyodur zatn puanı sınırda olan yazar hem burslu hem burssuz di mi ama? arada 3 puan oynuyodur mesela şak paralıya alırlar olur yani neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 olur mu öyle şey ya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 olmaz ya öyle sonra benim puanım 340 burslu adamı 335 e almış diye şikayet eder insanlar büyük olay olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hazırlık iyidir ya. öss stresi sonrası bi sene kafa dinleme molası gibidir bence. hem ingilizcen iyiyse atlayabilirsin seviye tespit sınavıyla. ingilizce bölümüne girmiş öğrenciyi hazırlık okutmamanın mantığınıda anlamadım bu arada . [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 11:04 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 20milyar masraf vermek istemiyorum 1 sene boyunca 4 yıl boyunca okuduğum ingilizcenin tekrar anlatılması için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sen öğret ordakilere chem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 4 yıl boyunca lisede ingiliz dili edebiyatındaydım sanırım. o ingilizce yeterli olsa zaten seviye tespit sınaında atlarsın hazırlığı. ama liselerin yabancı dil bölümünü bitirenlerin çoğu çok komik ingilizce seviyeleriyle bitiriyolar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bidakka ya özel yetenekle alan bölümün bursunu puanla alamazsın ki. Yeteneğe göre veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hazırlık okulu 3 kurdur yeditepede. a,b ve c diye. c en dusugu, "my name x chemical. find x" den baslatırlar. b kuru daha cok grammer agırlıklı, a kuru ise daha cok fakultede derslerinde gorecegin terimler, cumleler uzerine odaklı. sen 4 sene ingilizce okudum ben ingilizce biliyorum dersen gecersin zaten hazırlıgı sınavda, pek de dert etmeye gerek yok. ama a kurunu okumayıp direk fakulteye gelenlerin eeooo su ne demek, bu ne demek diye sorduklarını cok goruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar