MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 kaç x olduğuınu bilmediğim freecom portable drive adlı bi cdyazıcıyı bilg.e bağladım. xp için olan sürücülerini internetten aradım buldum ama çalışmama itimalinin de olduu yazılıydı. neyse gene de yükledim sürücüleri ve neroyu açıp bikaç dosyayı cdyazıcısı için açılan G sürücüsüne atmayı denedim ancak "please insert cd into G" gibisinden bi hata çıktı bu sorun cdyazıcının sürücülerinin yanlış olduğunu mu yoksa benim neroda bi yanlış yaptıımı mı gösterir?[hline]Kontrolsüz güç, güç değildir. (Hulk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 benim nerodan anlamadıım onaylandı, cdyazıcısının da sürücüsünün de günahını aldım konu silinebilir[hline]Kontrolsüz güç, güç değildir. (Hulk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 başka bi sorun: bu sefer herşey güzel gitti bi cd yazdım written successfully dedi. ama cdrom cdyi görmüyo cd sürücüsünde cd yok diyo bu sefer de[hline]Kontrolsüz güç, güç değildir. (Hulk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar