utopia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 dokuzeylül tayfası, hoşgeldiniz şeref verdiniz. said: DoruK üye § 16 Ağustos 2007, Perşembe - 10:04 [ özel msj ] DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) İŞLETME FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (İNGİLİZCE) sen direk hazırlığı atla beni bul zaten, kitap falan vereyim. lazım olur. bi de türkçe 2de kopya çekecek adam lazım, evet kaldım ikinci dönemden fdyle. elektrik elektronik de tınaztepe. hoşgeldiniz dağımıza. potansiyel serpencisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sly bindik bi alamete gideyoz kıyamete dsds erbakanın ortalamasını geçmeye geliyorum itü makineye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 itüye pek giren yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 İtü gelip ne yapsınlar!Pantolonun ütülüsü abazanın İTÜLÜSÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 University of Texas, Austin. Business.PhD. Dermişim. Ama inşallahh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 prawler bosver o okulu guzel degil hem yabancilarada cok burs vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: University of Texas, Austin. Business.PhD. Dermişim. Ama inşallahh :( seni tek geçerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 MIT'den nefret ediyorum gerizekalilar, aptallar admissions dekani isten atildi unviersite mezunu degilmis ama hileyle girmis dekan olmus nefretimin sebebi: said: Dear Temmuz, The Admissions Committee has completed its review of your application, and I am so sorry to tell you that we are unable to offer you admission to MIT. Please understand that this is in no way a judgment of you as a student or as a person, since our decision has more to do with the applicant pool than anything else. Most of our applicants, who like you are among the best in the world, are not admitted because we simply do not have enough space in our entering class. This year we had over 12,000 applications for less than 1500 offers of admission, from which will come our 1000 freshmen. Since all of our decisions are made at one time and all available spaces have been committed, all decisions are final. Despite what you might think, the admissions process is not an exact science. Our applicant pool is more self-selected than most, with a very high percentage of top students, virtually all of whom have distinction in demanding academic programs as well as outstanding achievement in their lives outside of the classroom. We evaluate each applicant’s materials carefully and select those we judge to be the best match for our community. I am very sorry to bring you such disappointing news when you have worked so hard. You are a terrific student, and I do wish you the very best as you continue with your education. Sincerely, Marilee Jones Dean of Admissions :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: Pantolonun ütülüsü abazanın İTÜLÜSÜ roflé [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:16 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Austin USA in en iyileri arasında be :) Sanırım UNC ye Charlotte ye gidecem Finans'a. Ya da Kanada'ya bu sene bir bitsin okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 [spo] said: 1 Harvard University United States 2 Cambridge University United Kingdom 3 Oxford University United Kingdom 4= Massachusetts Institute of Technology United States 4= Yale University United States 6 Stanford University United States 7 California Institute of Technology United States 8 University of California, Berkeley United States 9 Imperial College London United Kingdom 10 Princeton University United States 27 University of Toronto Canada 28 Tsing Hua University China 39 Geneva University Switzerland 40 Manchester University United Kingdom 63 Seoul National University South Korea 64 Bristol University United Kingdom 78 Trinity College Dublin Ireland 79 Otago University New Zealand 88 University of Pittsburgh United States 89 Lausanne University Switzerland 111= University of Maryland United States 111= Uppsala University Sweden 120 Keio University Japan 121 Leeds University United Kingdom 122 Lund University Sweden 185 University of Kebangsaan Malaysia Malaysia 187 Brandeis University United States[/spo] brrr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Biz 400 lerdeyiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 em ay ti sdfgsdf sweet dreamz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 mit teknik alanlarda harvarda çakar ayıptır söylemesi. o sıralama hep işte sözel öğrencilerin kendini beğenmişliğinden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 maltepe elektronik mühendislii. hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 burdan da bi sabancı var ;) doğa bilimleri ve mühendislik fakültesi (başarı bursu) topiği de yeni gördüm he! bi de herkesi tebrik ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 itü elektronik abaza olurmuyumki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 hem de nası :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 2 erkeğe 1 erkek düşüyodu en son şimdi oranlar nası ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 1 erkeğe 3 erkek diye biliyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 oha süper hemen gidiyorum. galatasaray mühendisliklerinde peki ne düşüyor merak ettim şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ehoy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 sivas halı dokuma ahsap boyama 8 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bilkente girip cope a giricekler, bence biran once cope kurslarina baslasinlar. ankarada positive english filan bi kac iyi yer var, cope ta basariliydilar. ben gitmedim ama giden arkadaslarim gectiler, ben gitmeden gecmistim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ha bide yekten ingilizcem iyi deil kesin kalirim diyende varsa, okula verecekleri parayi dil egitimine verip yurt disina gitsinler 1 sene, ardindanda toefl verip hazirlik okumadan bolume gecsinler.. yok ingilizcem iyi diyen varsa girsin tabi kalirsada yuksek kurdan basliyip yarim donem okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar