Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Evet acaba böle bi organizasyon gerçekleşecekmi bu sene... Yada biz aramızda böle bişi ayarlıyabilirmiyiz??[hline]>>>Ordulu<<<
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bu arada ben İstanbulda yaşıyorum....[hline]>>>Ordulu<<<
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 her şart da kapışırım tabi dark age den başlamak şartiyla :D[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Tabiki zatern oldum olası death match oynarım sadece diyenlere uyuzumdur....... Map olarak Black Forset tercihen Ben Bizansım oynamak isteyenler müsaitlerse yazsınlar arada bi yer bulup oynayalım....[hline]>>>Ordulu<<<
batu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 www.zone.com adresine girip nick ini aldiktan sonra AOC sayfasinda Manzikert adli odaya gelirsen saat 20:00 den sonra en az 20 Türk online oluyor. Oyuncularin büyük cogunluguda oyunu en üst seviyede oynayan oyuncular. batu
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Tamam dediğini yapıcam[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 said: Mandooo, 14 October 2003 16:58 tarihinde demiş ki: Tabiki zatern oldum olası death match oynarım sadece diyenlere uyuzumdur....... Map olarak Black Forset tercihen Ben Bizansım oynamak isteyenler müsaitlerse yazsınlar arada bi yer bulup oynayalım....[hline]>>>Ordulu<<< +1[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!!
Öne çıkan mesajlar