Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Orta Doğu Projesi

Slat

Öne çıkan mesajlar

Avrasya TV'nin hazırladığı BOP videosu.. Lütfen aşağıyı okumadan önce bir izleyin. Çok rahatsız olabilirsiniz önceden uyarayım.. (Özellikle 4:00 çok rahatsız etti beni)

http://youtube.com/watch?v=wnVz5hWX518

RTE'yi ve AKP'yi savunan arkadaşlar.. Bu videoyu izlediğinizde hiç mi içiniz sızlamıyor? Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? Bakın AKP'nin her türlü pisliğini, yolsuzluklarını, hortumunu, sorumsuz yönetimlerini, ekonomiyi mahvetmesini, Atatürk ilke ve inkılaplarına karşı çıkmalarını, baskıcılığını, dini siyasete alet etmesini, toplumu ikiye bölmesini herşeyini geçtim...

RTE ve tayfası ABD'nin ve İsrail'in müslüman kardeşlerimize yaptıklarına çanak tutuyor, asker sivil farketmeden herkesi öldürmesine, komşularımızın ülkelerini yok olmasına göz yumuyor.. Hatta BOP eşbaşkanı oluyor.. Yok öyle birşey, RTE bunu desteklemiyor diyen varsa;

http://youtube.com/watch?v=feWNvbXrz3s

Belki orda ölen insancıkları skinize takmayacak kadar kalpsiz olabilirsiniz.. Peki orda ölen Türkmenleri de mi umursamıyorsunuz? Hadi onu da geçtim, BOP'un içinde sevgili başbakanımızın belirttiği gibi Türkiye de var.. Üstelik Diyarbakır BOP'un yıldızı olsun diyor.. Bunu da mı umursamıyorsunuz? Sıra bize geldiğinde ne yapacaksınız?

Bu nasıl müslümanlık? Dindaşlarımızın, onu da geç insanların ölmesine göz yummak, çanak tutmak islam inancına sığar mı? Hadi AKP'ye dinci olmadığı halde oy atanlar da var.. Bu yapılanlar insanlığa sığar mı?

Bunlara rağmen eğer hala AKPyi savunuyorsanız, sizde insan sevgisi yok demektir.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:12 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

BOP un eşdeğer başkanı tayyip.
çok teşekkürler bunu gündeme getirdiğin için. ben hep bahsediyordum ama güzel bi görsel kaynak bulamamıştım. Saol.

tüylerim diken diken oluyor, of :(

masonlar,ermeni patriği,barzani,abd,ab,pkk akp diyor, ya sen?

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:06 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir takım kaygılara agır elestirilerim var bu forumda.Hatta bir mesajımda AKP'li diye iftirayada ugramıstım.Ama sunu soyleyeyim size;

Ben ne AKP'liyim ne CHP'liyim...
Bunu basta belirteyim.Konuya gelince.

Tamam ne yapmalıyız ?
Isyanmı cıkaralım ne yapalım ? Ben burada hadi sivil toplum kurulusları gibi birlik olalım dedigimde kac kisi gelicek.Kac kisi evini,rahat bilgisayarını bırakıcak.

Ah ah menfaat dunyası,insanlık hicmi hic onemli degil artık...

Yani sorun su : kan dokulmemesi icin artık ne yapmalıyız ?

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:11 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yapcak birşey yok şimdilik. seçimler geride kaldı, dilimizde tüğ bitti. en azından insanların bilinçlenmesi, göremedikleri bazı şeyleri görmelerine yardımcı olmak açısından bunlara önem vermek, en azından, hiç birşey olmasa dahi, şu videoyu izleyip, belki forumun linkini birkaç kişiye göndermek birşeyler sağlayabilir.

çıkıpta dağlara silahlanalım demiyo kimse, en azından bir iki arkadaşınıza şu linki verseniz, emin olun bu bile çok şey sağlayabilir. internet dediğimiz şey bugun en hızlı kitle iletişim aracı. medyadan yana şansımız yok, kendi çabalarımızla.
Sosyal ağlarda paylaş

RTE, hiçbir zaman "Türk Milleti" kelimesini kullanmıyor.
Rize'ye bi ziyaretinde Güneysu Beldesinde POTAMYA'ya hoşgeldiniz pankartıyla karşılandı. Potamya Rumca ismi Güneysu'nun. RTE bundan rahatsız olmadı.Gürcistan başbakanıyla görüşmesinde kendisininde Gürcü oldugunu söylemişti.İhtimal kendisi Rum kökenli.
7 mart 2002 de AKP genel merkezinde yaptıgı açıklamada "Kürdistandan gelen haberler bizi mutlu ediyor" demiştir.

Bülent Arınç... Manisa doğumlu. Fakat kökeni Tunceli.
Yıllar önce Tunceliden Manisaya göç etmiş Kürt ailesinin torunu.

Abdullah Gül, Kayseri doğumlu. Baba tarafından yıllar önce Siirt'ten göç eden bir ailenin oğlu.Baba tarafından Arap, Anne tarafından sonradan müslüman olmuş bir Ermeni kökenlidir.

Abdulkadir Aksu.Diyarbakır doğumlu olan bir Kürt'tür.İstanbul'daki Kürt kökenli PKK'ya yardım sağlayan mafyayı temizleyen polisleri açığa aldı veya pasif görevlere sürdü.

Hüseyin Çelik, Van'lı olan Hüseyin Çelik Kürt-Arap melezidir. Kürtçe şarkılarla eğitim-öğretim sezonu açılışı yapılması ilk kez Hüseyin Çelik'in bakanlığı döneminde görülmüştür. Türkiye sadece Türklere mi ait iddiasını ortaya atmıştır.

Dengir Fırat; Hükümette en kilit kişi olarak gösterilen Başbakan Yardımcısı Dengir Fırat 1925 yılında idam edilen Kürt isyancı Şeyh Sait'in torunudur.Mersin milletvekili olan Fırat, Mersin'deki Kürt nüfus hareketini yönlendiren kişilerin başındadır. Dengir Fırat, 2 Ağustos 2002 Cuma günü Meclis'te, sinir oynatan ses tonuyla, Abdullah Öcalan'ı kast ederek "Asamadınız! Asamazsınız! Asamayacaksınız!" diye bağırmıştır.

Zeki Ergezen, Bayındırlık ve Iskân Bakanı Zeki Ergezen Kürt kökenli olan Zeki Ergezen, bir de ayrıca Nakşibendi tarikatının Tillo koluna mensuptur.

vs. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

fistana ek olarak;

"başbakan olduğunda ilk ziyaretini Yunanistan'a yapmıştır, Simitis'le gerçekleştirdiği görüşmede iki saati aşan süre başbaşa kalmışlardır ve konuştukları dil merak konusu olmuştur. Öyle ya Tayyip İngilizce bilmiyor, Simitis te Türkçe. Daha sonra Tayyip bu olaya da açıklık getirdi. Anlatımına göre ilk patronu Rum'du. Bu arada kardeşinin de Mossad ile yakın ilişki içinde olan Ofer'in gemilerinde çalıştığı ortaya çıkıyor, Tayyip hükümeti tarafından ülke limanları ve kaynakları Ofer'e adeta altın tepside sunuluyor."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Breedan
üye [şikayet et]
§ 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:11 [ özel msj ]
bi şey sorcam bu projenin adı niye büyük orta doğu projesi orta doğu projesi neyinize yetmiyo..

küçüğü var çünkü bide. batmana cami yapınca bitiyo.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:12 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...