Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level 70 Rogue a verilecek tavsiyeler

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Rogue um level 70 oldu olacak ve bol bol raid yapmak istiyorum 70 olunca. Scryer lar la da friendi seçmiş durumdayım. Şimdi duyduğuma göre rogue ların guildlere kabulu zor oluyormuş ve bu durumdan dolayı ben diyorum ki, bu karaktere neler kasmalıyım. İlk olarak meslek ne olmalı, hangi itemları alınmalı, netherwing q ları kasılmalı mı, epic mount kasilmalı mı falan fıstık ? Yada dermisiniz ki şunları şunları kas sonrada expansionu bekle falan... Sonuç olarak elinizde sadece level 40 mountu olan çıplak rogue var, level 70 te raid yapmak istiyorsunuz, ne yapardınız?
Sosyal ağlarda paylaş

en önemlisi iyi guildlerde arkadaş edinmek gerçekten. instance yaptığın insanlara ne kadar iyi oynadığını gösterebilmek de büyük bir artı, sonuçta bir rogue classını biliyorsa karazhan gearıyla black temple yapan bir guilde bile girebilir. 5manlerden başla gear toplamaya, çok uzun sürmez, heroic yap arada. sonra gir bir karazhan guildine gearın gelişene kadar. progress kötüyse çıkıp daha iyi bir guilde gir (bu pek etik gelmeyebilir bazılarına ama hardcore raiding isteyen yeni 70 bir playerın tek çaresi bu)
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç rogue oynamadım ama sana şöyle bi tavsiye verebilirim yüzeysel olarak. Atlas tan bak bakalım honorlamı, arenaylamı yoksa dungeondna mı şöyle işine yarar bi silah çıkıyo. Önce ona kas. Sonra gir arena bg honor kas setini ayarla. (önce altında epic mount olsun ama) Zaten questlerden çıkarttığın itemlarla idare edersin bi süre.

Guild konusuna gelince. Migrate düşünüyosan bi araştır bakalım hangi serverlarda rogue açığı varmış. ki sanmıyorum ama. Yada bi tanıdıkla fln kendini aldırtabilrisin. En kolayı bi pri ile kanka ol. Sürekli onunla dungeon a gir. Sonra seni guildine aldırır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hesabını sat yada yeni karakter kas :D

Ama işin şakasını bir yana bırakırsak guild ararken Türk yabancı ayrımı yapma. Zaten roguesun kimse seni sevmez. Bulduğun karazhan yapmaya müsait ilk guilde gir.

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 13:20 tarihinde, Rock tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Adam oyun oynamak istiyo ''ben gral olcam'' demiyo... siz bi sene bekle diyosunuz.. Allahım ya.. kaç topic daha tartışılıcak bu konu bilmiyorum. wow = ''en kral itemlar bende olsun herkez bana baksın shattrath city de, herkez benim peşimde olsun'' değildir.

''Oyun oynamak'' eyleminin mantığını kavrayamadı hala insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

simcik 0(sıfır) lvl 70 rogue once ne yapar, bi kere scryer i siler gider aldor exalted olur ki epic ilk swordunu alabilsin. aldor windicator mu neydi, 2 cisi aldor vendordeki enchantlarıda kullanabilir. bu faction kasmalar arasında ilk isi pvp kasmaktır bolece veteran ıtemlerı epıc olmak uzere lvl 70 tamamlar.bu ıs kolaydır bot bıleklık back kolye ve yuzuk, bolece bolca alterac yapılarak edınılmıs olur. fazla vakıt varsa marshal mavıler ,gladıatorler cekılene kadar kullanabılınır. ama mavilere kasmaya degmez onun yerıne o puanlar gemlere harcanabılır. yıne bu ısler devam ederken akıllı roguemuz auchındonda gun gecırmeye baslar ve ya 50 yada 25 tam ahatırlamıyorum spirıte band of exorsıstını alır. bu ıslemlerı tamamlayan rogue tabı sword talentı ılede yanar donerlı aldor wınd ve off handdede eger tabı sword smıth deılse. ek bır kılıcla bı mıktar heroıc farmlayabılır ama bana sorarsanız 70 rogueun ılk ısı budur bu ıtemler rogue u heroıclerde ucurur 2 cı adıma gecme zamanı gelmıstır. 2 cı adım karazhana baslamak ve aynı zamanda ıyı bı arena takımına gırmektır.bolece gerı kalan ıtemler sılah ve dıer armorlar, kara artı arena ıle tamamlanır. bolece rogue nuz full epıc ıtemle dolu aslanlar gıbı dps atan bı adam olur. karazhandan dusen 1 2 trınket var rogue ıcın tabı dagger vs swordda. pvp ye gelınce demıslerkı ;

Rogue high level pvp de yalan arkadaşım.

Gladiator gear li MS warrior, iyi warlock, iyi shadow priest, iyi frost mage, iyi shaman hep eline verir malesef.

warıor kanusnda haklılar malesef bız onları devırıne kadar onlar bıze daha fazla vurabılıyolar ama kalabalık alanda yanı kısacası savas alanında ısler her zaman degısır. warlock yalan, t5 lı zartlı zurtlu farkmaz nedense kendılerını cok matah sanıp ortalama 6 sn de olurler, shadow prıest aynı akıbet, shaman aynı akıbet,prı 8 sn shaman 15 sn maks surer. frost mage bıraz daha uzun surebılır malum blınkle zırt pırt uzamaya calısacaktır kovalaman gerekıyor. ama sonuc degısmez. kuzu gıbı uzanacaktır yere. devam edıyım eklemeye pala balon bıter bıtmez olur accık vakıt kazanmıs olur, druıd duruma baglı hep ayı olarak kalırsa zor armoru delmek hakkaten zor oluyor. ama boslugunu yakalarsan oda kuzu. senın ıcın en zor ıkı char warrı ve mage olacaktır gerısı yalan. buraya kadar olan pvp kısmı sworddur arkadaslar.

2 cı kısım dager; bu cok teknık ıster oynaması daha zevklı baska bısı yoktur, tabı telekom musade ettıgı surece. dagerda her sınıf senın ıcın zor oldugu kadar bı o kadarda kolay, savasta kı karsılasma anındakı durum her seyı degıstırıyor.

neyse mısafırlerım geldı uzatamıyorum daha sona vakıt bulursam eklerım. ama bılınmesı gereken, pvp ıle duelın bırbırınden bagımsız seyler oldugu. rogue un temelı golgelerde dolasan gozukmeyen ve ne zaman saldıracagı bellı olmayan bı karakter olmasıdır. sız eger rogue arazının ortasında yakalarda dalasırken spellerınızı cakmaya baslarsanız, burada dersınızkı oha rogue u peynır gıbı yarıyorum. kı bundan daha dogal bır sey olamaz rogue kendıne defans almaz saldırıya ugrayacagını dusunmez full dps dır. tek amacı ılk ve son vuran olmaktır. dalayısıyla alacagı her dmg peynır gıbı yarar kendını oda baskalarını. duel kahramanları ıse pvp dınamıklerını goz ardı ederek full bufflı hersey full ıken hazırlıklı ıken bana rogue dalacak sımdı derken, rogue nası yardıgını anlatırlar o yuzden dıkkate alma. ha prd hunterlar kalmıs. kolay rahat yersın ancak beast master ıse ımmune ler yuzunden kaybetme ıhtımalınde yuksek suprız bı karakter.

konunun ozune donuyorum en kolay gear ve pve ye hazırlık aldor exalted ıle alterac tan honor kasma ve dıer mdalayaları toplayarak back bıleklık bot kolye ve yuzugu ıle bıde trınketı alarak yapılır o arada assaıan setten chest ve helmetı alırsan heroıclerden, her cheap shot ve kıdney shotta 160 haste 6 sn senı ucurur da ucurur. sona gladıotor ve karazhan ıtemlerıne baslar yavas yavas fullersın kendını. ama bu ısın yarısı bıle senı, bıdı bıdı eden pek cok kımsenın dotunu rahatca kesmen ıcın yeterlı gelır. sımdılık hoscakalın.

tabıkı rogue blızz sayesınde cok ezık ama rogue dedıgın sey cuke benzer ufakken korkmazsında kalkarsa kacmak zorunda kalırsın.

bıde rogue un gusellıgı dungeon ıcın set pvp ıcın set gıbı kasıntılara gerek bırakmamasıdır o yuzden rogue ısen full dps set ıle her yerde kralsın buda dıerlerıne gore sana daha kısa surede charı adam etme ımkanı tanır.
Sosyal ağlarda paylaş

warıor kanusnda haklılar malesef bız onları devırıne kadar onlar bıze daha fazla vurabılıyolar ama kalabalık alanda yanı kısacası savas alanında ısler her zaman degısır.

Sana kalabalık yerde ne olacağını söyleyeyim. Warrior hamstring vurur sprint kullanınca intercept yapar, hunter frost trapi koyar ortaya sonra dalga geçer, warlock 5 tane dot atıp sonra hoplar zıplar gülerek öldürür, frost mage hem petle hem frost novayla gün yüzü göstermez. Evet gerçekten çok değişik

warlock yalan, t5 lı zartlı zurtlu farkmaz nedense kendılerını cok matah sanıp ortalama 6 sn de olurler

Tier5? İnsanlar artık 400 resilliencela dolaşıyor etrafta+soullink var. Sen gladiator gearli bir warlocku 6 değil 16 değil 26 sn de zor öldürürsün.

shadow prıest aynı akıbet, shaman aynı akıbet,prı 8 sn shaman 15 sn maks surer.

10k hp&armorlu, 400 resilliencelı elemental ya da resto shamani 15 sn de alırsın ok...

frost mage bıraz daha uzun surebılır malum blınkle zırt pırt uzamaya calısacaktır kovalaman gerekıyor. ama sonuc degısmez. kuzu gıbı uzanacaktır yere.

Water elemental lı Frost mage imkansız değil ama çok şanslı rogue a göre kuzu gibi uzatmak kolay değil malesef. Water elemental zaten 700-800 vuruyor, mage in tek yapması gereken nova icelance.

Herkesi kuzu yaptın maşallah, eminim arena ratingin 2k nın üzerindedir
Sosyal ağlarda paylaş

valla kusura bakmada komık olmus yorumun herkes gayet kuzu, ne kosullarda kuzu oldugunuda yazdım senın bahsettıgın ortalıga, rogue gırerse peynır gıbı yararlarda dedıydım ama muhtemelen atlamısın orayı arena rating e gelince ilk sezon arena 1 cısı 6 tane mageden olusuyo o arena dedıgın yer tamamen hıkaye bır olay. gırersın double palalı grup gelır adam bası 40k dps atarsın adamlar 5 ını bırden dograr. eger sorun 1 vs 1 arena var ve senın onda ratıngın 2k ıse hımm olabılırdı belkı he yok su ankı arena sıstemınden bahsedıyosan eger bu tamamen grup dagılımlarına ve grup ıcındekı oyuncuların oyunu oynayabılme kabılıyetlerıne baglı bı durum. soledıgım sn ler 3 assa 5 yukarı budur. yakalarsan kesersın her zaman soledıgım gıbı rogue dedıgın rogue gıbı oynayacak zamanın yerınde ve ılk acılısla. bunda anlasılmayacak bı ozellık yok eger bunun tersı olurda rogue ılk yakalanırsa benımın dıen roguen oradan canlı cıkabılme sansı %10 u gecmez. yukarda bahsettıgım konular battlegroundlarda ozellıkle kalabalık olanlarda yada arazıde gordugunuzde yapabılecegınız ıslerdır. rogue gızlıdır. uygun zamanı bekler, fırsatını buldugunda harekete gecer areası olmadıgı ıcınde aynı anda bırden fazla targeta dalmaz verdıgın kompozısyonda, rogue grubun ıcınde dovusmeye calısıyosa maldır. eger yer bı arena ıse ve senın bastıgın grup bu sekılde bı davranısta ıse. rogue cemberın dısında dps kendı grup dagılımına gore ya dps ın warlock mage shadow prıetın arkasındadır yadaaa grup karsı factıonın dpslerıne daldıysa o healerların uzerınde rahatsız edıyodur. mısal bırıne blınd atıp dıgerıne dps ıle zarar verıyodur. bunlar bole akar gıder. neyse anacım ama sen yukarda saydıklarını sayarken karsı takımın da onunde kuzcuklar gıbı bekleyıp senın bunu yapmanı beklemelerını beklemıyosundur umarım. mısal warrı nıe gruba dalıp harm kullansın oysa gruba dalıp fear caksa daha ıyı olmazmı kası takımın formasyanu bozulmazmı acaba. neyse cok ole oturup da tartısamıcam ole 10 k ham falan yemez nedenınde anlatıım. sworddan gıtcek olursak her bır snıster ortalama 1300 dmg vurur acılısta stunla baslayan rogue onundekı 4 sn de adrenalıne rush ıle mın 4 veya 5 tıck daha atarkı kıdney zamanıdır. buda 4 ıle 5 sn daha stunı getırır. her 3 snde oratalam auto atacklar 5k dmg atarsınkı 2 cı stunda 10k healthı ucurursun bundan sona tecrubesız rogue genelde yada cok ehlı keyıf rogue genelde evıscreate atar genelde 2 k dır ama ben slıce and dıce tercıh ederım onumuzde kalan 20 sn de sılah speedı gusel olur bayaaa oto atacklar ortalama 550 ıle 600 vurur adama. utanmazsam ustune blade furry acarım baktım olmadı terbuyesım ya bı daha stealth olurum bıdaha stuna baslarımkı en az bı 10 sn daha. bu bole gıder.... dager ı hıc anlatmaya gerek yok bu terbıyesızlık 40 45 sn lere kadar uzatılabılır. dotları uzerımden kaldırabılırım bana dalan warrıyı ortada daze gıbı dolastırabılırım canım ıster se beygır gıbı hızlı kosarım hele hele kı kılıclarım crıplıng ıle mınd numblıng poısonlarım var ıse sen cast etmek ıcın %60 fazla zaman harcar bıde %50 speedın duser kosamazsın kacsanda uzaktan throw atarım ınterrupt olursun ustune utanmadan 3 4 sn de cast edemezsın. ya ıste dusunuce sırayla bak neler sıralanıyo. ama tabı pek bunlar olmuyo genelde yarısında bıtıyo aktıvite ve kader belırlenıyo . rogue un ımba oldugu eskı gusel zamanları ozlememek mumkun degıl ama su bana kalırsa cok daha gusel. rısk maksda artık roguelar cok daha kıllı temkınlı ve hareketlı oynamak zorunda . hanı merak eden olursa sona dagerıda anlatırım sworda bastırdım keza cok agır dmg vuruyor ve kullanabılırsenız bahsettıgım kosullarda ... neyse darlandım ben sımcık bos bı geyıge gırecez ugrasamıcam deeer hepınızı gozlerınızden operım :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...