Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Buradan girebilirsiniz beyler simdilik bizi idare eder... Fazla ugramadim mesguldum bugun eger burda devam edersek devamli bişi olcagina inanirsam direk domain alip tamamen kendi sitemizde kurariz.. http://nationstates.playerclan.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Uye olacak kisiler nicklerini Paticikteki nickiyle ayni girsinler. Imzalarinada ulke adlarini yazsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 birisi benim kullanıcı adımı almış? edit: tek paticik icin degilmis. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:08 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hayır forum bizim ya sadece paticik için actim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 foruma yazin abi hangi bolumler lazim neleri acalim ona gore aciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ^^ nsler gorsun bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar