Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 2 gündür bilgisayarda bir problem var. Her açtığımda sanki elektrik gitmiş yada pc yi doğru şekilde kapatmamışım gibi Scandisk atıyor . Bilgisayarım C: ve E: drive olmak uzere 2 ye ayrılmıs durumda ve Sadece E: a atıyor scandisk i . Bu olaydan sonra Bilgisayarı spyware doctor ve karspersky le tarattım bazı virüsler buldular sildim. Suanda temiz gözüküyor Pc fakat hala scandisk atmaya devam ediyor boyle giderse Harddisk bozulucak heralde. Neden olabilir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Scandisk kötü bişey değilki hardisk bozulsun.Atmadan iptal mi ediyorsun yoksa atıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Yok canım hiç iptal edermiyim Scandisk kötü birşey degilde. Pc her açıldığında scandisk yapması kötü birşey :) . Bir problem varki yapiyo. Neyseki zorda olsa hallettim sgl ilgin icin. this is not a virus ad-aware win 32 .bin diye bir virüs dosyası neden oluyormus .Bende inandim olmadığına :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 dosyayı silince geçti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 evet geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar