pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Evet arkadaşlar, başlıktan anlaşılacağı gibi bu salak, gereksiz şarkıyı arıyorum. Elinde (bilgisayarında?) olanlar lütfen benimle iletişime geçsin. Bilmeyenler için bu güzel bestenin sözlerini yazmak istiyorum: seni benden alanlar beni derde salanlar yoluma taş koyanlar kahrolsun batsın ben sana dedim sen dinlemedin oyunlara geldin aaaah ananı niyolay ye ye ananı niyolay ye ye ananı yiyolar ananı yiyolar ananı yiyolar ye ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Burada bulabilirsin , son şarkı. http://www.youtube.com/watch?v=WMB8piftGNo edit : link oeh [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:07 tarihinde, DePeCHe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Oh süpersin, az daha enjektöre saplayacaktım bunalıma girmeyeyim diye :p Ama burada asıl bomba Nihat Doğan çıktı yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 barbaros hayrettin var orda ya bombaların bombası ben sizin babanızım ben ne dersem o olur önce yemek yiyecem sonra diskoya gidecem diskoda hop hop yapıcam diskoda zıp zıp yapıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar