Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Yoklama yapiyoruz :p kimler buralarda bi gorelim kac kisiyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben izliorm :p heran geleblrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 gelmek isteyen varsa her zaman kapımız açık elimizden gelen yardimi yapmaya çalışırız server Merlin - Albion'dayiz Killibury'i clusteri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 eylül başı gibi deneme sürümünü download edip gelicem. Eskisi gibiyse devamlı oynayabilirim. Yalnız midgardda oynamayı ddüşünüyodum ama belli olmaz albionda da oynayabilirim. İlk girdiğimde zaten albionda bi char açıp bütün albionu kuzeydeki geçitlerden güneydeki lyonaiss e kadar koşacam. Bütün dungeonlara girecem lvl5 char ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ne durumda ki daoc şu anda bide benim merak ettigim classic SI lı serverlar duruyo dimi ? MUhtemelen ben classic serverlarda oynarım başlarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ne yalan soyliyim bende official serverlarda oynamak istiyorum ama 0 dan baslayip kasmak zaman ve emek ister su an oyle bi luksum yok.. buhbuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 hehe Burdaki banka tatili dolayisiyla guzelce bi tatilim oldu soyle 4 gun kadar, 14 gunluk trialla bi giricem,gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 classic ler çok sıkıcı abi artifact zaten bounty pointle alınıyor artık bence classici salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Yahu acctu actiricam billing service down , illahi gucler oynamama engel mi oluyor ne ? :P isin sakasi sanirim yarina girmis olurum..Durlag la msnde konustukta sizce en iyisi klasik te mi bir baslangic yoksa normal mi? yahut nerde en fazla turk varsa oraya gelelim diyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kendi fikrimce ben classicten hoşlanmadım aşırı ve gereksiz bi kalabalık var ve TOA yok.. manyakmısın dıceksın ne guzel kolaydır.. TOA serverlardada kolay Artifact.. ML ... scroll'a kadar Bounty Points le alabiliyorsun.. zaten cogu encounter nerf yedi ornek : gov 'u 2kişi yapiyorsun.. misal.. dier serverlarda turk var galiba ama emin degilim kimdir kaç kişidir.. bizim oynadigimiz clusterda 7 türk var dahada gelicek var account aktif edicek 2-3 arkadaş onlarla birlikte 10 buluruz diye düşünüyorum.. kendi guildimiz var gül gibi geçinip gidiyoruz vs. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 06:12 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Merlin albde basliyorum nick sunlardan biri artik hangisini alabilirsem Zet-Karqath-Arakith :P oyunda gorusmek uzere.Mehmet kardis bir an once indirmeye basla istersen izbe adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ya berk git baska bisi oyna, baymadinmi. kac char kastigimizi unuttum artik daocta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Git emre sen uo da macrona devam et :P brit filan bas izbe adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Triali download ediyorum, yarın inşallah oyundayım :D 3 yıl sonra ayrılık bitiyo bea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ne uo su olm warhammer online rulz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Bütün beleş packleri indirdim patchleri yaptım son bi patch çıktı onu da indirdim mi gelecem. Yahu açılış müziğini falan çok özlemişim :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 berk 'in toon bitti sayilir :D temp dahil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Girdim oyuna açtım minstreli ama unutmuşum baya. arkadaş nası ekleniyodu yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 classicte nerde oynuyosnz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 classic bilmeyiz biz :P merlin alb 4ever :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 oha eskimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 merlin albda cleric vardı benm 44 mü nee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Buyur gel bekleriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 re-active et ve gel hemen cleric oh mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar