Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Beyler bu konuya çok girmek istemiyorum ama mesela bizim burda aleviler son ana kadar bağımsız adaylarını desteklerken son gece Alevi Dedelerinden gelen emirle toplu olarak CHP'ye verdiler. Yani siz değişik yollarla oy toplayan sadece AKP mi sanıyorsunuz? Yani CHP'ye oy verenlerin hepsi kendi iradeleriyle diğerleri kandırılarak vermediler. Ha kanıt isteyene özelden detaylı anlatırım.
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 çekemeyen AKP liler toplandı, toplandı, toplandı. (Yok CHP yi destekledigim filan yok zaten 239862734096 kerede Chp de Mhp De Akp de aynı bok dedim)
Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ya zaten olay o. Partizanlık yapmaya gerek yok. AKP'de gözümde kötünün iyisi yani. İdeal süper uber değil.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 abicim asiret reisiyle dedeyle gelen emirle verilen oy kandırıkcı oy degildir, adama diyoki hadi chpye veriyoruz hmm dedenin bi bildigi vardır diyo, dede biz aleviler icin en iyisini dusunmustur diyo chpye veriyo. ha gidip reisleri satın alırsın o baska, bunu da parası olan yapar.
Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Delirium sen o dedelerin istişare ile karar verdiğini düşünmüyorsun herhalde? Ayrıca kişinin başkasının emriyle oy vermesi nerden bakarsan bak demokrasiye terstir. Kendi iradesi söz konusu değil.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 kendisi hic bi guc altında kalmadan veriyorsa kendi iradesiyle vermistir oyu. dedenin gorusunu benimsemistir, zorlama yoktur. neticede insan kendi isine gelecek kisiye oy verir, dedeler de alevilere cephe almayacak kisilere verdirir, bunun dısında baska bir etken varsa o zaman dersin ki aa bu adam altın aldı bu adam arsa aldı.
Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Evet abi haklısın o oylar özgür irade ürünü. Ekmekle kandırılanlar gibi değil. Tamamen mantık ürünü süper aklı başında insanların oyları. Ekmekle oy verenler zorla verdiler oylarını. Sandık başında başlarına dayalı silah vardı. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:30 tarihinde, Haplo tarafından güncellenmiştir ]
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ekmege oy vermekle basın bildigin insanın dusunup bize en yararlısı budur diyerek verdirtmesi farklı seyler. ben ikisi de olmamalı insanlar arastırmalı diyorum, ama birinde rusvetten iz yok, yani nedir mesru.
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 abi cemmaatleride savunuosun ozman :S
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bir toplulugun kendi icinde bi hiyerarsi belirlemesini desteklemem ama ellemem de.
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Delirium kendi soylediginin ne oldugunu bile bilmiyosun nerden c/p yaptın ?
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Bi kere Nurcular çok sağlam bir oy oluşturuyor Akepe'de. Onu da görmezden gelemeyiz
Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Abi Delirium anlaşamıyoruz sizlerle istediğiniz gibi anlıyorsunuz herşeyi. Kendi bağımsız adayları vardı. Yani zaten AKP'yi desteklemeyeceklerdi. Kendi çıkarları için adamları vardı yani. Buraya kadar normal. Son anda CHP'yi destekleme kararı aldılar. Son anda derken 1-2 gece öncesi en fazla. Şimdi bana bunun tertemiz, rüşvetsiz veya çıkarsız olduğunu, öyle anladığınızı söylemeyin. Sonuç hiç kimse temiz değildi. Not: Dediğim gibi teknik detayları merak edenleri PM'e bekliyorum.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 yarin birgun memleket isgal altina alinirsa, hakim gucler "sunu da kovacaksiniz" dediklerinde emirleri sak diye yapacak yerine de ali kemaller getirecek oldugunu ogrendigimiz hurriyet'in uygulamasidir efendim. zamaninda ancak isgal gunlerinde ataturk ve kuvayi milliye'ye isgal kuvvetlerinin gaziyla koselerinden kin kusanlarm, isgalcilerin, hakimlerin saksakciligini yapanlar unutmamalidirlar ki, elbet bu donem gecicidir. saksakcilarin (ister kisi olsun, ister de bir gazete) sonunun ne oldugunu da ali kemallere bakarak gorebilirsiniz. emin colasan'i bu vesileyle tebrik ediyor, kendi web sitesinden veya bagimsiz bir gazeteden yazilarini dort gozle bekliyorum. bir de edit: buradan emin colasan'in yillardir kosesinde yazdigi sayin melih gokcek'i her donem secen o ankara'li secmenlere de selam ederim (melih bey'e oy vermeyenleri tenzih ederim, sizler icin uzulmekten baska birsey elimizden malesef gelmiyor) . adam defalarca yazdi, "bu adam altyapi yapmiyor, abidik gubidik islere, sus havuzlarina vs. para harciyor, bu is boyle gitmez" diye. ne oldu simdi susuz kalinca akliniz basina geldi degil mi? elin yahudisi colun ortasinda susuz kalmazken sen 3 tarafin denizlerle cevrili ve susuz kaliyorsun ve bunun hala allah'tan oldugunu mu dusunuyorsun be adam... her aksam tv'lerde goruyoruz cesme onunde susuzluktan, belediyeden sikayet ediyorsunuz. peki neden melih gokcek'e oy verdiniz kardesim??? bir haberci de bunu sormaz mi? sormaz, artik hic soramaz.... ekşisözlük.....
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: sam demiş ki; valla benim yazılarını gördüğüm, bildiğim çölajanı her fırsatta pireyi deve yapan, kendince hayali kaynaklarla suç unsurları.. üslup benzerliğine gel. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 17:58 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya bizdensin ya onlardan ahaha şaka şaka valla ajan emin, amerikanın uşağı, bushun kuklası, yalan haberlerin filizlendiği insan, kaynaksız atan, sürekli yalakalık yapan, rezil böle daha nedesem, tüh suratına [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 18:08 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar