codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ya şimdi printer porta 8 led taktım (+5 volt veren yerlere). bunlar yanıyor. internetten te program indirdim bunları kontrol eden. ama kendim yazmak istiyorum. birazc# biliyorum ve sabahtan beri deniyorum ama olmuyor. dll dosyası yarattım inpout32 bilmemne bişeler yaptım ama olmadı. bunu nası kontrol edebilirim? dostan da kontrol edebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 windows/system32 ye dll i atmamışım tamam çözdüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kodu da paylaşırsan çok kral olur bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ok. şu sıralar kodu yazıyorum hala yakında paylaşırım. ya aslında amacım uzaktan kumandalı araba kontrol etmekti önce bi ledlerle deniyim dedim çalışıyomu diye =) çalıştı yarın otomobili alıp denicem hatta başarılı olursa tutorialı bile açarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ledlerle ilgili kodu da paylaşırsan süfer olur =) hatta dediğin gibi tutorialımtrak birşeyler yapsan hele ki çok süfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 http://www.codeproject.com/csharp/csppleds.asp üşendim link veriyim bari. ilerde resim falan çekicemde kolumu kaldırıcak halim yok eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ne güzel, bende 2 hafta önce usb driver yazsaydım OS aa gelicekti, ama başaramadım ;( öle işte anımsattı bian teey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar