codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ya şimdi printer porta 8 led taktım (+5 volt veren yerlere). bunlar yanıyor. internetten te program indirdim bunları kontrol eden. ama kendim yazmak istiyorum. birazc# biliyorum ve sabahtan beri deniyorum ama olmuyor. dll dosyası yarattım inpout32 bilmemne bişeler yaptım ama olmadı. bunu nası kontrol edebilirim? dostan da kontrol edebilirmiyim?
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 windows/system32 ye dll i atmamışım tamam çözdüm =)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kodu da paylaşırsan çok kral olur bence =)
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ok. şu sıralar kodu yazıyorum hala yakında paylaşırım. ya aslında amacım uzaktan kumandalı araba kontrol etmekti önce bi ledlerle deniyim dedim çalışıyomu diye =) çalıştı yarın otomobili alıp denicem hatta başarılı olursa tutorialı bile açarım =)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ledlerle ilgili kodu da paylaşırsan süfer olur =) hatta dediğin gibi tutorialımtrak birşeyler yapsan hele ki çok süfer olur.
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 http://www.codeproject.com/csharp/csppleds.asp üşendim link veriyim bari. ilerde resim falan çekicemde kolumu kaldırıcak halim yok eheh
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ne güzel, bende 2 hafta önce usb driver yazsaydım OS aa gelicekti, ama başaramadım ;( öle işte anımsattı bian teey tey
Öne çıkan mesajlar