JsH Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Arkadaşlar, lisansüstü başvurusu için "Kişisel ve Profesyonel Amaçları Anlatan Niyet Mektubu" gibi bir istekte bulunuluyor. Elinde hiç bir niyet mektubu örneği olan var mı, en azından kendiminkini hazırlarken bana örnek teşkil edebilecek? Nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda bir fikrim yok, saçmasapan bir niyet mektubu yazmaktansa en azından bir örneği taslak alarak yazmak daha mantıklı geliyor. Yardım edebilecek olan varsa gerçekten çok iyi olur benim için. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Google a sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Eger bahsettigin seyin ingilizcesi personal statement ise: Genelde basindan gecen bi olaydan yola cikarak nasil bir kisi oldugunu ve neyi amacladigini anlatirsin. Tabi illaki ani olmak zorunda degil ama anidan yola cikmak kolaydir. Yanliz yazarken unutmaki insanlar o yaziya, senin kim oldugunu anlamak icin bakacaklar, basindan ne gecmis diye degil. Bi de bunu basvuracagin okula gore yazarsan, yani yalnizca o okula uygun oldugunu gosterecek sekilde yazarsan senin icin buyuk avantaj olurl; okuyan kisi "aha tam bize gore bi ogrenci" der. Bu neye gore belli olur, mesela Bogazici'nin karakteristik ozelligi yuksek mevkide adam yetistirmektir, bu nedenle oraya yazacagin yazida liderlik vasfini one cikaracak bir ani olursa senin daha cok isine yarar. Son olarak da yaratici ol, ama ucma. Kendini on plana cikar ama ben superim, ben harikayim deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar