PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ya o kadar öm attım hattaha c/p yapayım: öncelikle iyi günler... ben yeni bir hesap yaratmak yada varolan hesabımın kullanıcı ismini değşitirmeyi talep ediyorum.bu kesinlikle kamufle olma isteğinden veya ona benzer bir olaydan dolayı değil.yeni üye ismimle foruma yazmaya başladığımda forumdaki arkadaşlar nick değişimi veya yeni hesap açısından bilgilendirileceklerdir... böyle bir şeyin mümkün olup olmadığını sormak istedim, şimdiden teşekkürler. ama zegna ortada yok işin garibi ben bunu nasıl yapabilirm..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 http://forum.paticik.com/forum.php?id=2 buraaya girip hiç baktınmı yahu? 1-2 sayfa gitsen 3 tane nick değişimi topiği görürsün, hanı biraz karıştıran birisinin, yönetimin nick değişimine izin vermediğini anlarsın zaten. neyse yanı mümkün değil öle bişi yönetim öle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Yanlislar silsilesi... Birincisi birisine ulasmak icin -bu kisi yonetici dahi olsa- konu acilmaz. Burasi public bir alan. Hadi acicaksin diyelim, nick degisimi ile ilgili bir cok konu acildi, onlara goz atabilirsin. Hadi onlarida goz ardi ettin diyelim bu konunun yeri burasi hic degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar