Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet laikliği ve kemalizmi sandığa gömdü

Apache

Öne çıkan mesajlar

@Redeagle laf bana ise,
kesinlikle tarafsız şekilde bakıyorum ve terör herzaman silahla küfürle olmaz bazen hiç bi şey demeden çizdiğinlede terör yaratırsın, ve son yıllarda penguen bunu çok yaptı... tabi bu terör'e destek veren (kendi tabirleriyle faşistler) bu durumdan gayet memnun...

ilk mesajımda belirttim iki tarafıda bu yönden onaylamıyorum ikiside çok çirkin...
Sosyal ağlarda paylaş

ya yurtdışında kaç tane karikatürist, kaç tane yabancı gazete takip ediyosunda böle büyük çıkarımlar yapıyosun anlamıyorum. bunun olayı bu, siyasi karikatürdür bunlar, evrenseldir. hey allam
hakkaten bişeylere muhalefet olucam diye çok kasıyosunuz gibime geliyo. özgün düşüncenizi paylaşın, yazanlara muhalif kasmayın

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:45 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

joker 3. kere yazıyorum
siyasi karikatür, mizah dergileri, çizimlerinin amacı budur, eleştirmektir, yeri gelir devekuşun kafasını çizer, yeri gelir zikine çizer, ha nolur, zikine çizince dava açılır, kazanılır, onun için zikine çizmez kimse, basitçe bi yaklaşımdır bu. ordaki her koyulan hayvanın ayrı mesajı vardır. kimse bişi sölemdi demiyo, ama sen burda mesajını yanlış aktarıyosun

karikatüre karşıyım bence yanlış. diyebilirsin, bende arkasından düşünce özgürlüğü derim, ve tekrar diyorum YASAL ÇERÇEVELER ALTINDA herşey bellidir, ve evet penguen hiç rte ye hakaret etmemiştir diyorum. çünkü hiç bi cezası yok penguenin. ok?

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:47 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...