Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hala dini değer diyor tövbe tövbe... arada bi yazılanları okuyun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 jokercim,canım o nasıl dusunce öyle? edit: kırılan olmuş [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:42 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ikisindede büyük bir kitleye hakaret ediliyor. ama biri harbiden etmiş, diğerinin ettiğini varsayıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ne Baykalı'ı ya? Algıda sorun mu var sizde? Adamlar Atatürk'e saldırıyor,kemalizme saldırıyorlar, laikliğe saldırıyorlar.. Kısaca ülkenin temel değerlerine saldırıyorlar.. Zaten bunları savunuyorsanız sizden de bir cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: olay chp-akp olayıdır bence... peki akp ye oy verenlere filan ne zaman küfür etmiş penguen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 çok hakaret edilmiştir, ki akplilerinde değerleri var, mesela başbakanları... siz başbakana hakaret edilmedi diyebiliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ya söyle diyim iktidara chp geçse penguen onu da eleştirir bu tamamen yönetimi eleştirme sadece akp ye bir garez söz konusu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 joker, sen rahat ol, rte ye "hakaret" edildiyse bunun cezasını almıştır eden. benim senin söleyeceğin şeyler bağlı bi durum değil. "anayasa" kapsamında bunlar kontrol altındadır, rahat ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Başbakan ülkeyi kurtarsın gelsin, ondan sonra etmem ben ona küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: çok hakaret edilmiştir, ki akplilerinde değerleri var, mesela başbakanları... siz başbakana hakaret edilmedi diyebiliyormusunuz? konu başbakan falan filan değil lafı çarptırma penguende AKP YE OY VEREN İNSANLARA küfür edilmiş midir?(eleştiri filan demiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Redeagle laf bana ise, kesinlikle tarafsız şekilde bakıyorum ve terör herzaman silahla küfürle olmaz bazen hiç bi şey demeden çizdiğinlede terör yaratırsın, ve son yıllarda penguen bunu çok yaptı... tabi bu terör'e destek veren (kendi tabirleriyle faşistler) bu durumdan gayet memnun... ilk mesajımda belirttim iki tarafıda bu yönden onaylamıyorum ikiside çok çirkin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ya yurtdışında kaç tane karikatürist, kaç tane yabancı gazete takip ediyosunda böle büyük çıkarımlar yapıyosun anlamıyorum. bunun olayı bu, siyasi karikatürdür bunlar, evrenseldir. hey allam hakkaten bişeylere muhalefet olucam diye çok kasıyosunuz gibime geliyo. özgün düşüncenizi paylaşın, yazanlara muhalif kasmayın [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:45 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Jokar şaka mısın sen ya ahahah.. Şaşırdılar artık nasıl bok atacaklarını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Horası bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Cons diyorum ya penguen lafla deil çizgileriyle söylüyor söliceni... eğer bu çizgilerin arkasına saklanıp hiç bişi dememiştir diyebiliosan ben dha fazla bişi demiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 joker 3. kere yazıyorum siyasi karikatür, mizah dergileri, çizimlerinin amacı budur, eleştirmektir, yeri gelir devekuşun kafasını çizer, yeri gelir zikine çizer, ha nolur, zikine çizince dava açılır, kazanılır, onun için zikine çizmez kimse, basitçe bi yaklaşımdır bu. ordaki her koyulan hayvanın ayrı mesajı vardır. kimse bişi sölemdi demiyo, ama sen burda mesajını yanlış aktarıyosun karikatüre karşıyım bence yanlış. diyebilirsin, bende arkasından düşünce özgürlüğü derim, ve tekrar diyorum YASAL ÇERÇEVELER ALTINDA herşey bellidir, ve evet penguen hiç rte ye hakaret etmemiştir diyorum. çünkü hiç bi cezası yok penguenin. ok? [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:47 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 joker diğer topictede melih gökçeki savunuyorsun sentamemen gözün kapalı akpci hatta gözün kapalı seriatçı zihniyetindesin biraz cumhurireytçi olsan biraz atatürk sevgin olsa su dergi kapağından için cız eder ve bişey söylemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Horas bu kadar saçmalamaz merak etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @eagle_dnz evet şeriyatçıyım ben ho ho... lol müslüman bile deilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Eğer bir gün olurda istiklal mahkemeleri tekrar kurulursa (ki umarım kurulmaz) bu dergiyi cıkaranların ipini cekmeye gönüllüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 + Atatürk bu halinizi görse acırdı... Siz bu adamı çok yanlış anlamışsınız, biraz anlamaya çalışın bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 herkesde bir hukukçu kesildi başımıza, varsa diplomanız neyi ihlal etiiğin isöleyinde bende bakayım burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Penguen ne demek istiyormuş çizgileriyle. gerçekten merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ee daha ne o zaman ya nedir yani bu anlamıyorum ki adam atatürk ilkeleri yerine ibnelik fahişelik yazmıs sen bana bunu savunuyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hukuken biş ihlal etmeyebilir, ama benim gözümde çok yanlıştır. kendi görüşüm. umarım saygı duyarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar