Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 hedo şov izliyoruz..7 dakka kaldı maç bitimine hedo 34 sayıda 8de 7 üçlükle bütün maçı tek başına oynadı resmen ama böyle kayebderler herhalde
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 şu an 37 de kariyer en yükseği, kıracak umarım.
Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ya yanlız tükendi yorgunluktan..ben böyle bişi görmedim ya adam resmen son 2 çeyreği tek başına oynadı ki ondan öncesini de tek başına oynadı sayılır.bi de butlerı savunuyo. 86 sayının 39u hedonun anlayın durumu artık
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 son 9 saniye orl 1 sayı geride oyun hido uzerinden olucak kesin
Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ah be oluodu..şut çekse daha iyiydi be hedo
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bu performansın uzerine maçıda kazanabilseydi ozmn cok buyuk iş yapmıs olurdu ama helal olsun tek basına macı buraya kadar getirdi
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Harbiden helal de, o son sayıyı atardı yaaaaaa, en azından bir önceki ft yi atsaydı, neyse 76s maçına bakıcaz artık..
Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 yorgunluktan 3 tane serbest atış kaçırdı ya o kötü oldu
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Hedo şahane. Ve sonunda efficiency rating adlı verimlilik puanında da 20'nin üzerine çıkarak,helal dedirtti.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 vermezlerse, sene boyunca verdiğim emeklere yazık :D
supremeallah Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 hadi bari odul adaylarimizi konusalim; MVP: CP3 MIP: hedo ROY: scola(neresi rookie ise) 6th man: manu
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 MVP: Kobe MIP: Hido ROY: Kevin D. 6th man: Aklıma kimse gelmediğine göre kimse haketmemiş :D
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 most improved, en cok gelişme kaydeden yani.
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 MVP: Kobe Bryant MIP: Hidayet Türkoğlu ( Kaman ) ROY: Kevin Durant 6th Man: Manu Ginobili
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 MIP ödülü böyle all-star kalibresindeki yıldızlar için biraz teselli olsada,gerçekten Hedo kendini çok geliştirdi...Aslında geliştirmedi geliştirmekten çok pozisyonunu buldu,süresini aldı ve sorumluluk yüklendi yani Hedo varolan bir potansiyelin Magic programında hayat buluşu oldu. Ama Hedo'nun tecrübesi ve artık yıldız statüsünde anılması gerektiğini düşünerek MIP ödülüm çok maç kaçırsada Kaman'a gidiyor.Mvp ise Cris Paul'ün daha çok genç olduğunu düşünerek.... MVP: Kobe MIP: Kaman Roy: Durant Best Def. Player: Camby COY: Byron Scott 6.Man: Manu All-5 Cp3-Kobe-Lebron-Garnett-Howard All-Def 5 Kidd-Bowen-Artest-Duncan-Camby Ligin en iyi steal+blok kombosuna sahip ve rebolarda gelişen Josh Smith'i de bu listelerde bir yere koymak isterdim. Atlanta'nın Phily gibi bir atakla 6-7'den playoff yapabilme durumu olsaydı Durant değil Al Horford'ı Roy gösterirdim. MVP ödülüm hayvan istatistiklere sahip bir Lebron olsada,daha çok genç olduğu için CP3 ve Dwight ikilisi ile beraber bu ödüllerde çok anılacak.O yüzden Kobe'ye bir sezon MVP'liği yakışır. Beklenmeyen başarıların genç koçları ödülü yani Coach of Years ise açık ara Byron Scott'a gider.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 dreagloth said: MVP: Kobe MIP: Hido ROY: Kevin D. 6th man: Aklıma kimse gelmediğine göre kimse haketmemiş :D Arjantinden birileri selam söylüyor sana.
supremeallah Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 coah of the year cok aday war; reggie jordan playoffa sokuyo arenas'in butun ve caron butlerin baya sure olmadigi bi sezon; doc rivers her ne kadar o kadar beklenmeyen bi basari olmasada 3 tane allstarli takimi ligin tepesinde tutuyo ve sorun cikmiyo hiç; nate mcmillan allstar oncesine kadar 3 yillik prolarla dolu bi takimla cok iyi iş yapti ama playoff yapamayacagi icin cok zor kazanmasi; ve son olarak tabiki byron scott.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ben bir Portland Trailblazers fanı olarak Koç Nate'in bize yaşattığı kabus sezonu,Miles gibi adamları kadroda tutma ısrarını unutmuyorum.Roy ve Lamarcus başta olmak üzere gençlerin bize izlettiği 13 maçlık hoş bir seri oldu ,bir başarı görmüyorum fazla.Doc Rivers'ın zaten bir ödülü var,Boston'ı tepede tutması güzel fakat,bu ödülü bir kez alan bir koç direk olarak ağzıyla kuş tutsa 2.yi alamıyor.Çok zor...Popovich'in 1 Jerry Sloan'ın hiç ödülü yok mesela.O yüzden genç,,Noh gibi yetenekli ama genç bir takımdan beklenenin çok üstünde olan Batı liderliği skalasında başarı yakalayan Byron Scott bu ödüle çok yakın. Eddie Jordan çok sevdiğim bir koç ,Doc Rivers'ın ödül aldığı sezona benzer bir başarı çiziyor Washi'de ama Byron Scott bu ödüle daha uygun şu an.Doğu gibi başaltı takımların 7-3 gibi bir Last10'la sürünürken playoff kalibresine çıkma şansını yakalayabildiği bir ligde Washi'nin bu başarısı Arenas'sız bazı süre Butler'sız bile olsa aman aman bir başarı değil.Ama Batı malumunuz =]
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Celtics, Sas ve Rockets'den sonra Mavs'i de yendi.
NoS Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Raptors:96 Heat:54 Tarihin en düşük 3. sayısı
Öne çıkan mesajlar