Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 NBA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya yanlız tükendi yorgunluktan..ben böyle bişi görmedim ya adam resmen son 2 çeyreği tek başına oynadı ki ondan öncesini de tek başına oynadı sayılır.bi de butlerı savunuyo.
86 sayının 39u hedonun anlayın durumu artık
Mesaj tarihi:
MIP ödülü böyle all-star kalibresindeki yıldızlar için biraz teselli olsada,gerçekten Hedo kendini çok geliştirdi...Aslında geliştirmedi geliştirmekten çok pozisyonunu buldu,süresini aldı ve sorumluluk yüklendi yani Hedo varolan bir potansiyelin Magic programında hayat buluşu oldu.
Ama Hedo'nun tecrübesi ve artık yıldız statüsünde anılması gerektiğini düşünerek MIP ödülüm çok maç kaçırsada Kaman'a gidiyor.Mvp ise Cris Paul'ün daha çok genç olduğunu düşünerek....

MVP: Kobe
MIP: Kaman
Roy: Durant
Best Def. Player: Camby
COY: Byron Scott
6.Man: Manu

All-5

Cp3-Kobe-Lebron-Garnett-Howard

All-Def 5
Kidd-Bowen-Artest-Duncan-Camby

Ligin en iyi steal+blok kombosuna sahip ve rebolarda gelişen Josh Smith'i de bu listelerde bir yere koymak isterdim.
Atlanta'nın Phily gibi bir atakla 6-7'den playoff yapabilme durumu olsaydı Durant değil Al Horford'ı Roy gösterirdim.
MVP ödülüm hayvan istatistiklere sahip bir Lebron olsada,daha çok genç olduğu için CP3 ve Dwight ikilisi ile beraber bu ödüllerde çok anılacak.O yüzden Kobe'ye bir sezon MVP'liği yakışır.
Beklenmeyen başarıların genç koçları ödülü yani Coach of Years ise açık ara Byron Scott'a gider.
Mesaj tarihi:
coah of the year cok aday war; reggie jordan playoffa sokuyo arenas'in butun ve caron butlerin baya sure olmadigi bi sezon; doc rivers her ne kadar o kadar beklenmeyen bi basari olmasada 3 tane allstarli takimi ligin tepesinde tutuyo ve sorun cikmiyo hiç; nate mcmillan allstar oncesine kadar 3 yillik prolarla dolu bi takimla cok iyi iş yapti ama playoff yapamayacagi icin cok zor kazanmasi; ve son olarak tabiki byron scott.
Mesaj tarihi:
Ben bir Portland Trailblazers fanı olarak Koç Nate'in bize yaşattığı kabus sezonu,Miles gibi adamları kadroda tutma ısrarını unutmuyorum.Roy ve Lamarcus başta olmak üzere gençlerin bize izlettiği 13 maçlık hoş bir seri oldu ,bir başarı görmüyorum fazla.Doc Rivers'ın zaten bir ödülü var,Boston'ı tepede tutması güzel fakat,bu ödülü bir kez alan bir koç direk olarak ağzıyla kuş tutsa 2.yi alamıyor.Çok zor...Popovich'in 1 Jerry Sloan'ın hiç ödülü yok mesela.O yüzden genç,,Noh gibi yetenekli ama genç bir takımdan beklenenin çok üstünde olan Batı liderliği skalasında başarı yakalayan Byron Scott bu ödüle çok yakın.
Eddie Jordan çok sevdiğim bir koç ,Doc Rivers'ın ödül aldığı sezona benzer bir başarı çiziyor Washi'de ama Byron Scott bu ödüle daha uygun şu an.Doğu gibi başaltı takımların 7-3 gibi bir Last10'la sürünürken playoff kalibresine çıkma şansını yakalayabildiği bir ligde Washi'nin bu başarısı Arenas'sız bazı süre Butler'sız bile olsa aman aman bir başarı değil.Ama Batı malumunuz =]
  • Yeni Oluştur...