BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 10 dk. sonra Phx-Det maçı var gösteriyor program,Ntvspor veriyor diye duydum.Doğru mudur? Çünkü şu an Barça'nın maçı var ve bitimine yarım saat var.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ntv sporda maç bugün alt yazı olarak gördüm :S
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Evet izliyorum şu an hatta,güzel olmuş bunu yayınlamaları.İlk çeyrek 27-16 Detroit lehine.Phoenix'in contendarlara zaafı devam ediyor hala.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 21 sayıya kadar çıktı fark phoenix kötü bugün
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Suns hiç gününde değil, 3.periyodun sonları ve fark 34 e kadar çıktı.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 zevkli olmadı maç detroit ezdi resmen çok iyi savunma yaptılar rahat tek atış yaptırmadılar.Hücumda da çok iyiydiler deli fark oldu
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Detroit resmen underdog'ı bu ligin.Lebron gibi azan bir bünye dışında NBA'de hiçbir takımın 4 maçta bu takıma üstünlük kurabileceğini sanmıyorum. Detroit Fanboy'u gibi konuştum çok ama,doğuda rakibi bu takımın yaptığı takaslar oturmuş+azmış Lebron'lu Cavs'dir.2 senedir çıkamıyor finale,San Antonio dışında bir takım sarsar ama yıkamaz Detroiti. Umarım bu kadro bir şampiyonluk daha görür ve tarihte çift şampiyonlukla yerini alır. Bi de maç seçmese Rasheed falan,dünkü gibi dominasyonlar çok izliicez.
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Lakers 8 maçlık bir seri yakaladı ve şu an batı konferansında lider durumda.Bir iki sene önceki hali aklıma geliyor bu takımın Phil amca eli kolu bağlı, Kobe yaparsa bir şeyler yapıyordu.Şimdi ise çok iyi gidiyorlar.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Takımda Odom'ı tutarak,NBA'in en iyi uzunlarından birini aldılar.Bynum-Gasol-Luke Walton(Radmanovic)-Kobe-Fisher 5'i yerine Bynum-Gasol-Odom-Kobe-Fisher gibi imba bir beşe sahip oldular,J.West sağolsun yok pahasına verdi Gasol'ü dengeleri alt-üst etti.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Rockets acaba bu sene bşiler yapar mı derken w12'nin üstüne... Yao sezonu kapattı,çok kötü oldu bu çok.Şu ikili bi türlü sezon boyu beraber oynayamiicak mı ya?
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 curse of mcgrady, geldiginden beri tmac durmadan biri sakat.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Hido 25 sayı 17 si 4. çeyrek wtf :)
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Boston,PJ Brown'la imzalamış.Play-offlarda 15-20 dk sahada kalıp savunma yapsa yeter.Ama yapabilecek mi acaba 38'ine geldi adam.
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Suns şamar oğlanına döndü iyice ahaha.
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 pj kesin katkida bulunur, dallas da magloire i almiş center a yedek olarak biraz kipirdansa o da yuzuk icin yeter onlara.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Werewolf said: Suns şamar oğlanına döndü iyice ahaha. Asrın hatasını yaptı. Shaq'in durumu ortada hadi performance'ı yükselecek diyelim. Phoenix'in oyun anlayışıyla Shaq'ın oyunu arasında dağlar kadar fark var
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Matrix ve Amare soyunma odasında falan konuşmuyorlarmış bile,ciddi anlamda bir huzursuzluk vardı takımda ve yine ucuna kadar gidip şampiyon olamiicaktı Suns.Sonuçta bir takasa gidilmeliydi ve vazgeçilir parça Martix olarak görüldü...Ama ben yinede Utah'dan Kirilenko+Millsap paketine karşılık denenmeliydi diye düşünüorum.Matrix'in gidişi doğru ama gelen adam yanlış.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 shaqı para kazanmak için aldılar zaten oynatmak için değil
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Forma satışından kastınsa para kazanmak..Burası La liga değil =].Böyle hamleler çok olmaz...En son Kobe'nin numarası değiştirilmişti yeni numaralı formalar satılsın diye ama bunun karı daha çok tekstil kuruluşuna kalır.NBA takımları forma satışını çok takmaz.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Hido 25 sayı 8 reb 10 asist, kıyısından döndü 2. td ın malesef, biraz daha dikatli oynasa o asist 14-15 olurdu rahat.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Ben bu Magic'e harbi üzülüyorum ya.Ligin en iyi forvetlerinden 2sine sahipsin,Yao'da sakatlandığına göre ligin en verimli pivotuda sende...Adam gibi guard ikilin olsa neler yapacak ama,doğu yarı finalinden ötesi hayal onlar için.Bi Cassell+Mobley bile iş yapar şu takımda,Dwight o kadar rahatlatıoki dış oyuncuları...
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hido dün point te oynadı 7 dk, ve iyiydi yani millet alkışladı falan :D bu arada otis e bullet ın tekrarladığı doğrulardan dolayı küfürlerimi borç bilirim tekrar.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Şimdi Magic'de adam gibi takas yapacak salary yoktu,lewis hedo ve dwight'ın kontratlarını geçersek atıyorum bir Kidd için 6 adam falan vermesi gerekiyordu...Suçu yok diicemde,Lakers'ın LA kulisi ,Mark Cuban'ın çakallıkları sağolsun şampiyonluk için bir adım geride adları geçen takımlar direk şampiyon adayı oldular. Kidd'i almak için oynatmadığın Keith Van Horn'la milyon dolarlara varan bir kontrat imzalayıp böyle bir kural açığından salary'leri eşliyip Kidd'i alırsan takımına sana çakal derler Cuban Bey...Keith Van Horn için ise hava hoş yattığı yerden milyon dolarlık kontratı var salary equalizer resmen herif ya. Slam çıkmış,sabah aliim dedim KVH'la ilgili bu takas yazısını okuyunca,cinlerim tepeme çıktı.Jerry West gibi de bi Lakers efsanesinin de eski halll of famerı olduğu takımını kırmayarak yok pahasına Gasol'ü vermeside ayrı bir parantez tabi. Eğer takım gm'iysen biraz katakulli olacaksın,yoksa Magic çok bekler daha...
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Bu arada güzel maç var akşama: Dallas @ Lakers (Ntv Spor) 22.30
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 shaq da la liga da değil abi miami de çok konuşulmuştu kazandırdığı para.bu arada ntv spor u bulamıyorum lan ben kabloda hangi kanalda ya
Öne çıkan mesajlar