Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 NBA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuban Kidd konusunda çok ısrarcı,George kıllık çıkarınca gidecek oyuncular şu şekil oldu=Harris, Desagana Diop, Maurice Ager, Trenton Hassel ve Keith Van Horn.KVH'la imzaliip hemen trade edecekler,Stackhouse dahil olmamış takasa.Hassel,Ager falan neysede Diop'ın gitmesi kötü olacak Dallas için.Bu arada iki tane ilk tur draft hakkı ve 3 milyon dolar cash çalışacak Dallas'dan daha.Geleceğe dönelik değil 3 senede Dallas'a 2 şampiyonluk kazandıracak sonra anlamı kalmiicak bir takas oldu bu.Bu arada Malik Allen da gelecek Kidd'le.
Mesaj tarihi:
pg-kidd
sg-terry
sf-howard
pf-nowitzki
c-dampier
coach:kidd

hoş oldu walla bu, sampiyon olsunda dallas bi cuban neler yapacak show amacli gorelim. dallasi dagitir herhalde.

coach of the year : kidd bu arada direk :D
Mesaj tarihi:
Ne stack'i ne terry'i verior Dallas önemli parça olarak bi Harris gidioki anlaşıldı ortalama üstü bi pg'den öteye gitmeyeceği bu arkadaşın.Bence Dallas kısa vadede championluk istiosa iyi olacak.Ama Diop yerine bi uzun lazım benche.
Mesaj tarihi:
Uyku tutmadı,netten maç bakiim dedim Lakers-Hawks maçı cazip geldi.İki takımda takas yaptı falan değişim var hem Josh Smith'im var maçta fantasy yıldızım.

Ama uzun yılların en büyük tecavüzünü izliyorum kayıtsız bir şekilde,half-time skoru 73-37 Lakers lehine.Üzüldüm Hawks'a,Bibby'e falan kapattım.

Neyse J-Smooth daha ilk yarıdan 3 blok vurmuş,ben işime bakarım =].İstediği farkı yiebilir Atl.
Mesaj tarihi:
batıda top pg'ler. doğuda top pg'ler.
Kidd Billups
Nash Calderon
Cp3 Tinsley
Deron Andre Miller
Baron Tinsley
T.Parker Bibby

Çok adil bir all-star yarışı oluyor gerçekten iki konferans içinde =].Batıda boşta kalan adamlar Calderon'un hatta belki de Billups'ın önünde all-star olacak adamlar.Gerçi her pozisyonda batı artık fark attı,yakında doğu play-off 7 ve 8.sırası 37 galibeyete falan düşecek.Lebron,Wade,Howard allahtan doğuda.
Mesaj tarihi:
supremeallah said:
en iyi 5 pg demeyelim; jameer nelson hala doguda.

abi jameer kim ya yok abi nelson dan cacık olmaz asist yapmayan belkide su anda nba in en formda uzununa top indirmeyen gard a ben gard demem hido olmasa howard yalan olcak hucumda resmen
Mesaj tarihi:
Kurt Thomas da SA ya gitti B.Barry Ve F.Elson ve 09 1.tur draft hakkı karşılığı, 15-16 saat sonra deadline bitiyor bakalım yeni bişey çıkıcak mı.
Mesaj tarihi:
Thomas hala piyasalı bir uzundur.Duncan ztn tek başına mücadele ediyordu pota altında.Diğer contenderlar 2şer sağlam uzunlu olunca gerekiyordu bu hamle,bence barry ve elson iş yapmiicak adamlar artık,draft hakkıda Sas'ın pek üstten olmuyor zaten.Potansiyel 10 rebo ortalamayla oynayan blok vuran ve şampiyonluğa oynayacak bir takıma daha da bir tecrübe sağliicak bir oyuncu için verilecek şeyler bunlar.
Mesaj tarihi:
Shaq ilk maçında Kobe'ye karşı oynadı,daha 1-2 maç daha oynanmaz diodu ama Kobe'ye karşı oynamak istedi büyük ihtimal.Yaklaış 30 dk oynadı 15 sayı 9 rebo ile yine Shaq'lıktan uzak ama ilk maçı ve süresine rağmen fena olmayan bir ortlamayla oynadı fakat 130-124 yenildi Phx,sakat Kobe yargıda kusur etmedi 41 sayı salladı.Onu tutma görevi verilen Raja Bell üstadı tutamamasının yanında,30 küsür dakikayı 0 sayıyla bitirdi.Direk 4 kişi oynadı maçı Phx.

Bu arada Boston'a nazar değdi,ilk defa 2 maç üst üste kaybetti ve,0 mağlubiyet aldığı batı takımlarına karşı birden 2 mağlubuyiet üst üste aldı ve bu iki maçta da sezon ortalamalarının 10-15 sayı üstünde sayı yediler.Rakipler Denver ve Gsw gibi hızlı takımlar olunca Boston zorlanıyor gerçekten.
Mesaj tarihi:
ne takaslar olmuş haberimiz yok

Finally, LeBron James has a supporting cast.

In an 11 player three-team blockbuster trade, the Cavaliers acquired Chicago's Ben Wallace and Joe Smith, Seattle's Wally Szczerbiak and Delonte West before the trade deadline closed on Thursday, two league sources confirmed.

The Cavaliers sent Larry Hughes, Drew Gooden, Shannon Brown and Cedric Simmons to the Bulls, and Donyell Marshall to the Sonics. Seattle also gets the expiring contracts of Chicago's Adrian Griffin and Cleveland's Ira Newble.

Dün gece de Kurt Thomas, San Antonio Spurs'e geçmiş.Brent Barry ve Francisco Elson'da Seattle Supersonics'e geçmiş.

Ayrıca Bonzi Wells ve Mike James Hornets'a, Bobby Jackson,Adam Haluska ve Marcus Vinicius Houston'a takas olmuşlar.
Mesaj tarihi:
O takasta Gooden yerine Ilgauskas olmalıydı bence,en azından Bulls açısından.

Bu arada Seattle'ı iyi kazıklamış Cavs,bi Hughes'un gitmesine üzüldüm adam son maçlarda süper oynuyordu.

Böylece Gray,Noah,Tyrus'lu körpelere kaldı Bulls pota altı ve geçen senelerde yaptığı hamlelerle geri dönüyor dediğimiz Bulls,2000 yılına geri döndü.

Seattle zaten kontratlardan kurtuluyor,ne yapsa şaşırmiicam.Ama yinede kazıklandı.En azından üçlü takasta bi Duhon'ı falan götürebilirdi.

Big Z ve Big Ben yanyana mı oyniicak şimdi Cavs'de onu merak ettim.

Pek önemli bir takas değil ama Kirk Snyder'a karşı Gerald Green'i almış Rockets.Böylece Houston'da da gidenler Mike James,Bonzi Wells ve Kirk olurken.Gelenler Gerald Green,Bobby Jackson ve bir iki cap filler daha oldu.
Mesaj tarihi:
Drea tüm contenderlar gerçekten kazıklayarak takımlarını biraz daha yukarı çekerken.Malesef Orlando,Detroit gibi takımların buna imkanı yok şu anlık,çünkü capleri gerçekten çok dolu.Mesela Dwight ve Lewis'ın kontratlarıyla Orlando resmen takaslara kapadı kendini,Hedo'yu sadece takasta kullanabilir 5 milyon dolar üzeri tek kontrat onunki,ama Hedo'yu vermez bu saatten sonra Magic.
Orlando'ya katkı yapacak bir guardı takas etmesi için Magic'in 3-4 oyuncu vermesi lazım ki,zaten dar rotasyon olduğunu düşünürsek seneye açılacak cap'i düşünerek bu sene trade'i es geçti Magic bence.Tıpkı Detroit'te oldugu gibin.

Gasol kazığında Memphisli Jerry West'in bir Lakers efsanesi olması.
Dallas kazığında ise Nets'in cap boşaltma operasyonu ve Cuban'ın çakallığının parmağı da yok değil tabi.
Mesaj tarihi:
Boston'a tam nazar deydi,ligde üstüste 2 mağlubiyet bile almayan,batı takımlarına karşı tüm maçlarını kazanan takım.3 maç üstüste kaybetti Denver,GSW,Phx'e.Üçüde benzer hızlı hücum takımları olunca insan bir durup düşünüyor tabi.
  • Yeni Oluştur...