Berk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Öncelikle eski karmakarışık yayın akış tablosunu yaratan Estele kafam girsin diyerekten, Paticik RADYO Yayın Akış Tablosunu tüm ahaliye duyurmuş olurum... Berk aka aç-kaçar radyocu...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 onu bi editlemek gerekiyo galiba..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 edit için bana veya bone a ulaşabilirsiniz. bizden başkası editemez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ya.. Ben hiçbişi anlamadım kim organize ediyo bu radyo işini. Bi azmodai ile konuşuyom. bi senle konuşuyom bi estel ile... siz de kendi aranızda pek konuşmuyosunuz galiba :). dur pmliyim seni.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar